Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze sehnat obal na flashku

Od: frkotou* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jestli by se dal sehnat kryt na flashku. Mě se úplně rozpadl kryt, protože už mám fleshku pěkně dlouho. Pokud by se nedal sehnat, chtěl bych se prosím zeptat, jestli by mi někdo nedaroval kryt z nějaké staré nefunkční flashky. Vnitřek vypadá takto.

Lze sehnat obal na flashku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

Vem tavnou pistoli a nalep to tam zpět. Nebo DPS jen zalij tím lepidlem, to by mohlo stačit.

doplněno 07.09.14 19:16:

Jinak tu mám gumový kryt z A-DATA Jogr, ale bohužel jen pro "tělo" flashky, tu část pro konektor nemůžu najít.

frkotou*
hodnocení

obal se mi teď rospadl na několik částí, jako by ten plast už byl úplně unavený láme se to lehce, zatím jsem to "provizorně zalil, ale stejně bude lepší nějaký obal.

frkotou*
hodnocení

Myslíte krytku?

doplněno 07.09.14 21:48:

Tak to by nevadilo.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Rozhlédni se, co máš doma a udělej z toho originál.

Pro inspiraci.

hodnocení

0x

Jaká je její kapacita?

doplněno 02.09.14 22:34:

@frantisekpetru: Moje řeč. Právě proto se ptám.

Kdyby to byla nějaká velká, ale 2GB? Jedině, sehnat nefunkční podobně velkou a přehodit.

Když se obal rozpadl, tak se podle mě nevyplatí s tím něco vymýšlet.

frkotou*
02.09.14 21:43
hodnocení

2 gb

frantisekpetru*

Tak to bych si raději koupil novou, než se s tím...
Např. 8GB USB3 je už od nějakých 120-130Kč.

frkotou*
hodnocení

já právě mám i větší flashky, ale tuhle používám jen na přenášení drobných souborů.

frkotou*
hodnocení

Dobře, díky za odpovědi.

hodnocení

0x

nestojí to za práci, max zafouknout smršťovací bužírkou

mcbain*
hodnocení

0x

Máte hromadu možností, ale varianta, že seženete stejnou flašku s dobrým obalem je spíš nepravděpodobná. Krabičku si můžete vyrobit sám např. ze dřeva a potom elektroniku zafixovat tavnou pistolí, případně lepidlem. Nic složitého to není a navíc si můžete vyrobit luxusní kousek, který budou ostatní obdivovat.

Jinak 8GB flashdisky začínají lehce nad 100 Kč s DPH, 4GB flashdisky se nevyplatí kupovat.

frkotou*
hodnocení

A dá se ještě někde koupit? Nikde na internetu už ho neměli. :/ je to Apacer AH 222

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]