Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jak stáhnu video/řeč/hudbu s těchto stránek onlinemeditace.webnode.cz/...
ustream.tv/...
děkuji předem za odpověd
Prohlížeč Firefox s nainstalovaným doplňkem Video DownloadHelper 4.9.23 by to měl zvládnout bez problému.
Zdravím,
program JDownloader to zcela jistě zvládne stáhnout oboje.
Druhý odkaz jsem otevřel, zkopíroval adresní řádek, který si program načetl a bez problémů stáhnul celé audio. Zkoušel jsem si to stažené i přehrát - funguje bez problémů.
První odkaz se mi nepodařilo otevřít - chce to přihlášení, ale už nikde není psané, kde si udělat registraci. Takže zde nepomohu.
K programu JDownloader.
Tento program umí stahovat video, audio, obrázky, dokumenty ze všech možných stránek (YouTube atd). Pokud je tam těch formátů víc (typicky YT), tak vám dá vybrat, co chcete stáhnout. Zajímavou funkcí je to, že mu můžete dát prohledat webovou stránku a on si najde všechny stažitelné soubory i v podsložkách a nabídne vám je ke stažení. U prvního zde uvedeného odkazu našel a nabídnul ke stažení jen tuším 4 obrázky, dál to nepustí bez přihlášení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.