Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou PC sestavu vybrat?

Od: subtronic odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,sháním počítač do 10K na natáčení Minecraftu, střih videa, občasné programování a hraní středně náročných her (např. WoW).Mám tyto 3 návrhy na PC:První:www.alfacomp.czDruhýaukro.czTřetí (HDD mám):Grafika tato (Asus GTX 470) nebo tato (MSI N560GTX-Ti) nebo tato (MSI N580GTX)Základovka EVGA X58 4 WAY SLI CLASSIFIEDprocesor Intel Core I7 975RAM GSKILL 2x4GB DDR3 1600 XMPZdroj FortronCo myslíte?Díky moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odpověď si už dostal... Od m-pola.
subtronic
hodnocení

Už mi tady hodněkrát pomohli, takže píšu i sem, protože tady můžou mít uživatelé jinou pohled na věc.

doplněno 02.09.14 19:33:

Je tady trošku výkonnější grafika a zdroj, je v tom i sestavení PC a PPL - celková cena 9.801 Kč

alfacomp.cz/...

Otázka však zní: jak je to s kabely a přípojkami? Jsou v ceně nebo se musí dokoupit? Aby mi pak nevolal technik, že zjistil při montování, že nemám v košíku kabeláž :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]