Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

World of tanks

Od: 12345* odpovědí: 6 změna:

Nemá někdo nepotřebný účet na world of tanks s vyššími tiery?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne - jen si to nahraj, není nic horšího než potkat nooba s vysokými lvl tanků...

12345*
hodnocení

mam skoro vsechny tanky 10urovne asi 5 my jich chyby (artyny) se kterejma mne to nabavy a nechci zacit od znova.

Arty jsou fajn. Čekat na kopci za bukem a všechno ostřelovat. Ale to nabíjení, to trvá tak hodně dlouho, co?

12345*
hodnocení

1.trva to dlouho a neumim s nimy hrat

2.pomalu jse zkoumaj

S artynama se nestřílí jako klasicky s tankem napřímo (i když to lze taky). Zajedeš někam na kopec za barák ideálně. Míření máš po celé hrací ploše-teď nevím z hlavy kláves. zkratku jak se přepínají mody. Prostě si zvolíš náhled seshora vyhlédneš si tank kdekoli na bojišti, tam se ti ukáže záměrný kruh, který je podle situace-jak jsi daleko, jaké jsou mezi tebou a tankem překážky atd. Dělostřelectvo stžílí totiž po balistické křivce, takže pokryješ celé bojiště.

World of tanks
12345*
hodnocení

Já vim co to je ale neumim s nimi hrát(nejde mi to)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]