Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace 16 bitove hry na 64 bit system

Od: orsi99* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli lze nainstalovat hru ktera je delana na 16 bit system na 64 bit system. Je to dost stara hra jedna se o hru Star Wars: Rogue Squadron. Vsem diky za rady

doplněno 02.09.14 16:00:

Kdyz chci hru nainstalovat vyskoci mi okno ze tato hra neni kompatibilni s 64 bit systemem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x

Hru neznám, ale zkusila bych ji spustit přes DOS-Box.

orsi99*
hodnocení

No jo ale ja to nemohu ani zkusit jelikoz ji nemam ani nainstalovanou.

chizuru*

Co zkusit tu instalaci spustit v modu kompatibility Win 95/98? Pravděpodobně to nepomůže, ale za zkoušku to stojí. :)

orsi99*
hodnocení

To uz jsem zkousel take nefunguje :(

doplněno 02.09.14 16:26:

Pri kazdem spusteni Setup.exe u hry vyskoci tohle okno

doplněno 02.09.14 16:27:

Porad si rikam ze to nejak musi jit. Jelikoz existuje dos-box na hrani dos her tak proc nemuze jit tahle hra urcite bude nejaky postup. Jetse jsem premyslel prepnout system do 32 bit systemu

Instalace 16 bitove hry na 64 bit system
praivo*

A režim kompatibility jsi zkusil?

capri*
hodnocení

0x

Tohle by tě myslím mohlo zajímat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]