Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat?

Od: nikc® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nevíte jak smazat číslo účtu a heslo, když vlezu na stránku ING internet. bankovnictví? Na email na seznamu se musím i několikrát denně přihlašovat. Proto nechápu, jak je možný, když vlezu na ING - internetové bankovnictví, mi vyjede moje číslo i s heslem a stačí jen odkliknout. To se mi nelíbí. Jak to udělat v notebooku, mám Asus, aby jsem se pokaždé přihlašovala, když tam vlezu? Když by mi někdo třeba odcizil notebook, tak aby mi nevybílil účet. Doufám, že s tím nemusím jet někam do servisu, aby mi to přenastavili...:( Jedině v mé přítomnosti.

Děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
pokud používáte IEOdstranění historie automatického dokončování z počítačeOtevřete plochu a na hlavním panelu klepněte nebo klikněte na ikonu Internet Explorer.Klepněte nebo klikněte na tlačítko Nástroje a potom na Možnosti Internetu.Na kartě Obsah v části Automatické dokončování klepněte nebo klikněte na Nastavení a potom na Odstranit historii automatického dokončování.V dialogu Odstranit historii procházení vyberte Data ve formuláři a Hesla. Pro vymazání záznamů u webových adres zaškrtněte políčko Historie. Tím se odstraní taky historie procházení.Klepnutím nebo kliknutím na Odstranit vymažte historii automatického dokončování. Klepněte nebo klikněte na OK a pak znova na OK.Internet Explorer se bude ptát, jestli chcete ukládat hesla, i po vypnutí automatického dokončování. Pokud máte obavy o své osobní údaje, můžete ukládání hesel vypnout zvlášť.Vypnutí ukládání heselDalší informace o ukládání hesel a automatickém dokončování najdete v Internet Explorerprohlášení o ochraně osobních údajů.zde windows.microsoft.com/...
hodnocení

Děkuju za radu.

ghost
hodnocení

0x

hledal bych nekdě něco jako automatické prihlašení spousta aplikaci to tak ma, doporucuji vypinat, clovek si aspon pamatuje heslo a nikdo nezvanej se tam tak lehce nedostane ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]