Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou přehrát videa v PC

Od: caabik* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, ani zaboha nemůžu v počítači přehrát video. Už jsem zkoušel spoustu přehrávačů a kodeku, ale nic. (VLC apod.)
Nevíte čím to je?.. Děkuji za každou odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký video se pokoušíš přehrát? Jakou má soubor příponu?

caabik*
hodnocení

MP4, AVI
Mám Win 7 Profesional

hop®

A co říká třeba ten VLC při pokusu o přehrání?

Vcelku klasika. To by mělo normálně jet. Co to dělá, když to nic nedělá? Napíše to nějakou hlášku, nebo jak se to projevuje?

caabik*
hodnocení

Otevřu video, nahoře svítí, jaký soubor by se měl přehrát, ale nic se nestane.

Nejdou přehrát videa v PC

Jiný videa přehrát jdou?

Já bych pro začátek všechno odinstaloval, vyčistil komp a pak si nainstaloval jeden program. Já s úspěchem používám snad úplně na všechno co jsem zatím potřeboval Media Player Classic.

caabik*
hodnocení

Ten počítač je 2 dny nový, takže je uplně čistej. Ten Media Player Classic jsem také zkoušel.
Co mi jde přehrát je ukázka videa "Divočina" co už byla v PC

A není ten soubor s videem nějaký poškozený?

caabik*
hodnocení

Ano, možná to bude tím. Zkoušel jsem jiný stáhnout a to šlo, takže kdyby ješně něco tak se ozvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]