Nejste přihlášen/a.
Už se s tím se*u od odpoledne! Tiskárna dokáže vytisknout jen to co přiložím do scaneru..souory co se nacházejí v počítači, nevytiskne, to jsem je i ztmavoval. Při tisknutí pracuje dlouho papír jen tak neprojede dovnitř a ven, ale zůstane prostě bílý. Cartridge je nová ale jak říkám, vše přes scanner vytiskne normálně. Tiskárna je po záruce, si bude lepší uvažovat nad novou?
vlastnosti dane tiskarny - kde je videt pripravené soubory ve fronte, promazat zkontrolovat zda-li neni zatrzeno "pozastavit tisk"
Kdyby byl "pozastaven tisk" to by tiskárna nepracovala vůbec, ale pokud jsem to pochopil dobře tak pracuje jak při tisku, ale nic není vidět, já to vidím na přeinstalaci ovládacích programů k tiskárně.
doplněno 08.10.14 22:13:Tak to ale asi taky není normální stav, co je to za model? Některé starší modely vyžadovaly na kvalitnější tisk jiný typ inkoustů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.