Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uspět v klikací soutěži?

Od: anzionka® odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Studuji na Masarykově univerzitě a zítra mě čeká tzv. "klikací soutěž". Obracím se na počítačově zdatnější, než jsem já, ti určo budou vědět, "vo co go". Prostě se klikáním bojuje o co nejlepší termín v seminářích a tak. Jde mi o to, jak být co nejrychlejší, prostě jak uspět v klikání. Mám k dispozici dva počítače, jeden stolní, značně starý a pomalý s operačním systémem Windows XP a notebook, nový, s Windows 7. Plánuji zapisování do seminářů provést na tom Windows 7. Myslíte, že tam bude nějaká prodleva, když není notebook napíchnutý na net přímo, ale přes wifi? Samozřejmě jsem si synchronizovala čas notebooku s časem serveru, kde bude probíhat ten zápis. Když je dán čas 17:00:00 mám kliknout v 16:59:59? Nebo ještě dřív? Asi to bude padat, ten server, co pak, když mi nepůjde naběhnout stránka? Nemáte ještě někdo nějaké tipy, jak být co nejrychlejší a tím pádem získat nejlepší temíny seminářů?

PS: Nevím, jestli tohle nějak ovlivní rychlost internetu, tak pro jistotu přikládám foto s mojí rychlostí...

Jak uspět v klikací soutěži?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nikdy jsem v tomhle neměla problém se přihlásit na termín, který jsem chtěla. Je to jednoduché. Otevřít v oknech/panelech všecky ty termíny, na které chci (bude to tam psát, že registrace ještě není spuštěna, takže nemohla proběhnout), a v 16:59:58 (cca) kliknu pravým tlačítkem myši na některý z těch panelů a dám "obnovit všechny panely". Ještě se mi nestalo, že bych se nikam nestihla přihlásit. V případě, že máš moc předmětů, není nic lehčího než na jednom PC otevřít v panelech polovinu předmětů a na druhém PC (notebooku) zbytek - s tím, že u toho budou dva lidi (jeden na PC a jeden na ntb) - nebo, že budeš rychlá.

doplněno 31.08.14 11:59:

ještě upřesním - nemyslím otevřít v panelu stránku toho předmětu s vypsanými termíny, ale přímo už tam kliknout na "přihlásit se" - otevře se okno, kde bude červeně napsané, že se nepodařilo na termín přihlásit, protože registrace ještě není otevřená.

hodnocení

0x

A jak že se pozná takový nejlepší termín? myslím že je úplně jedno který znich dostanete.

Jinak co se týče odezvy přes wifi, tak tam bude rozdíl maximálně pár ms.

hodnocení

@Requied: Nejlepší termín se pozná tak, že chodíte na určitý seminář ve středu dopoledne místo v pátek večer. Do by chtěl chodit v pátek večer, že? *smich* A tohle si musíte zajistit tou "klikačkou"...

doplněno 31.08.14 11:40:

* Oprava: "Kdo by..."

stonek*
hodnocení

0x

Jedná se skuteně o soutěž? Jsou někde popsána pravidla?

hodnocení

@Stonek: Prostě to je soutěž, kdo dřív přijde, ten dřív bere. Máte třeba kapacitu semináře pro 20 osob a tam se snaží nacpat třeba 50 až 100 lidí. Na nějaký ten dobrý termín. O pátek večer asi těžko někdo bude bojovat, to bude pro ty, co nebudou tak rychlí...

iz*

To není žádná soutěž!, ale přihlášení. Soutěž je něco jiného.

hodnocení

No dobrá, tak je to přihlášení, já tomu říkám soutěž, klikací soutěž. Snad jsem moc lidí nezmátla mými názvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]