Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra Roblox - Proč nefunguje jak má?

Od: themulti odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám dotaz. Chtěl sem si zahrát hru Roblox. Jenže při instalaci mi to zahlásilo něco ve smyslu " V aplikaci Roblox došlo k problému a je třeba ji zavřít". Mám Windows Xp Home Edition.

Předem díky za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

2x

Mě dělá to samé (roblox neodpovídá), musím Vás sklamat, roblox už si nezahraje nikdo kdo má xp (ani já :/) roblox ukončil podporu.

doplněno 20.10.14 14:06: Já měl taky s tím problém, a zjistil jsem, že se musí z pc roblox vymazat, ale zjistil jsem, že mám starou grafiku, takže zkus vše vymazat, co souvisí z robloxem.

david320
hodnocení

0x

A co Vir Nemaš? WWW.AVAST.CZ

frkotou*

Já měl taky s tím problém, a zjistil jsem, že se musí z pc roblox vymazat, ale zjistil jsem, že mám starou grafiku, takže zkus vše vymazat, co souvisí z robloxem.

anonymous*
hodnocení

0x

hra Nefunguje protoze Jste z robloxu dostal virus kterej vam pozkodil RAM. tak roblox nejde z vespecnostnich duvodu.

Jsme Anonymous Jsme Legie Neodpoustime,Nezapominame

rungery
hodnocení

0x

musíte si ji stáhnout na vebu games roblox:)

adameksalamek
hodnocení

0x

když sem se chtěl připojit na roblox server tak me to napsalo ERROR k tomu že roblox musí skončit nevím proč pls pls pls poradte :)

natyrulergames
hodnocení

0x

jde i na jiních zařízení jako třeba xbox ale pokud jsi chceš zahrát roblox na pc tak třeba mně se to naistalovalo protože mám windows 10 ale ty máš asi jinej takže asi kvůli tomu to nejde:(ale stejně ted ti radím jsou tam šikanátoři a report ti nepomůzouj:(

kristyn
hodnocení

0x

Dobrý den, mám úplně stejný problém, myslím že se roblox da i hrát na windows 10, poradte nekdo prosím:D

wolf132473
hodnocení

0x
No zkoušejí nějaké ty experimenty a proto roblox nefunguje každopádně když by měl fungovat tak zítra nebo dnes v 19:00 no musíme doufat

lilikrejcikova
hodnocení

0x

Já jsem třeba slyšela že tam dělaj na něčem novém ( nova postavička a nový hry) ale ne jsem si jistá tak doufam že to už zítra bude fungovat*zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]