Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox sluchátka

Od: zuntr* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám doma sluchátka k xboxu ty klasické s jedním sluchátkem a v menu jsem dal private chat a volal jsem si s kamarádem, ale měl jsem to hrozně potichu a abych ho vůbec malinko slyšel, tak jsem si sluchátko musel přitisknout úplně k uchu a nevím jak to zesílit :/ Zkoušel jsem ovladač k televizi, ale to logicky asi nejde, protože ty sluchátka běží přes ovladač takže by to mělo být někde v nastavení no... Nevíte teda někdo jak na to?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Pokud neni ovladani hlasitosti na headsetu tak zajděte do nastavení. Stikněte xbox button vyberte nastavení - předvolby - hlasitost hlasu a hry. Toto je nastavení pro xbox 360. Nepíšete jestli je to fakt jen xbox nebo xbox one ale předpokládám že 360. Pokud je vše na maximum tak bych zkusil druhý headset.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]