Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr grafické karty na starší PC

Od: votvirak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou si mám koupit grafickou kartu.

pentium 4

dual 3.4

3 GB ram

grafickou mám teď chipset family strašnej sráč...

zdroj 100-240V nevím jak se to přepne na 240 nemám tu na to tlačítko mám ještě zdroj 300W ale mám takový ten počítač jeden naležato a tam by se mi nevešel ten zdroj na 300V ale kdybych musel tak to prostě tam dám nějak mimo :D

Intel NH82801GB SL8FX Original new ic chip chipset BGA GPU chips video chipset

Neutáhne mi to rust atd. Chci to vlastně jen na hru rust. cs1.6 mi tam naštěstí fachá.

doplněno 30.08.14 10:05:

Oficiální Vydavatel:Facepunch StudiosVývojka:Facepunch Studios

Minimální systémové požadavky

Operační Systém:Windows XP/Vista/7Procesor:Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400+RAM:3 GbProstor na disku:1 Gb freeVideo RAM:512 MbVideo Karta:nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870Zvuková Karta:DirectX CompatibleSíť:
Direct X:9.0c

Doporučené systémové požadavky

Operační Systém:Windows Vista/7/8Procesor:Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+RAM:8 GbProstor na disku:2 Gb freeVideo RAM:1 GbVideo Karta:nVidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850Zvuková Karta:DirectX CompatibleSíť:Broadband Internet ConnectionDirect X:11

doplněno 30.08.14 12:19:

h10010.www1.hp.com/...

Tady to je ten PC, ale mám ho trochu předělaný jak jsme psal na začátku... Ale ta deska asi bude stejná a grafárna

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Spipse napis, jako mas desku, jeji oznaceni. Do toho tveho PC ale bude zbytecne davat drazsi grafiku jak za 2000.

votvirak
hodnocení

Víc jak dva tísíce ani nehodlám do toho dávat :D

deska asi HP compaq dc 7600 sff base unit

nevím kde to mám najít tu desku nikde tam jméno napsané nemám :/

paw*

Tady podle tohoto ti tampujde nejspis jedine radeon 4650 low profile. Mozna i HD6750lp. Kartu koupis leda uz bazarovanou nebo na aukru.

tomshardware.co.uk/...

votvirak
hodnocení

Tak tady je výběr fungovala by nějaká z nich? :)

ruzovka.cz/...

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]