Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co stím

Od: dedousek® odpovědí: 8 změna:

Nainstaloval jsem tiskárnu HP PSC1410 s dodaným softwerem a po vypnutí PC a znovu zapnutí tiskárna zmizí.Musím znovu iniciovat připojení tiskárny.Zkoušel jsem už hodně,ale nic nepomáhá.Prosím poraďte.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Jake mate Windows? Jste prihlasen jako Administrator? Jde na tiskarnu po instalaci normalne tisknout (zkusebni vytisk z Windows)? Jak je pripojena ta tiskarna (USB, WiFI, LAN)?

hodnocení

Mám Windows XP Home, jsem přihlášen jako admin.po instalaci jde normálně tisknout ,připojení USB

lmgify

Je to stolni PC? Mate tiskarnu pripojenou primo do USB v pocitaci nebo do nejakeho USB rozbocovace mimo pocitac? Pouzivate zadni USB porty u PC nebo predni? Je tiskarna pripojena do zasuvky? Vypinate ji vypinacem nebo je porad zapnuta?

Kdyz nastartujete PC a podivate se hned do Kontrolni_panel/Tiskarny, vidite tam vasi tiskarnu? Ukazujete vam to ve Spravci zarizeni nejake zlute vykricniky u USB?

Koukal jsem na instalacni instrukce a dodrzujete presne to, co je tam napsano (vypojit kabel USB z tiskarny i PC, zapnout tiskarnu, zapnout PC, spustit instalacni CD a teprve, az vas program vyzve, pripojit USB kabel mezi PC a tiskarnou)?

Jestli to porad jeste nefunguje, zkuste si stahnout novejsi instalacni program ( primy odkaz, 476MB), jestli mate verzi starsi nez 5.3.1., ktera byla vydana 2009-09-09.

hodnocení

Mám stolní PC,připojení mámUSB přímo v zadním portu,tiskárna je připojena stále k k el.zásuvce,při nastartování PC musím kliknout pravým tlačítkem na "Tento pčítač"potom na spravovat,dále služby aplikace,systémové nástroje,správce zařízení,zařazování tisku a spustit,Při instalaci jsem přesně dodržel instalační instrukce tak jak píšete.a vše pracovalo perfektně,teď po vypnutí PC vše vypadne a zůstane nainstalován a funkční jen HP Image Zone Expres.

doplněno 31.08.14 08:55:

Aještě doplním,při zapnutí Tiskány mě na plochu vyskočí tabulka viz foto

Nevím co stím
lmgify

Asi bych to cele odinstaloval a nainstalovat to znova. Vubec me nenapada, proc by to nemelo fungovat. Nesedim za XP, abych se presne podival, co ten vas popisovany zpusob zprovozneni presne ovlada.

Muzete sem jeste poslat obrazovku Spravce zarizeni?

Prihlasil jste se pri puvodni instalaci jako Administrator nebo jen s uctem s administratorskymi pravy?

Zkuste si take stahnout HP Print and Scan/... (6,5MB) a podivejte se, co vam to pise.

hodnocení

Po zapnutí PC se na HP Print and Scan Doctor objeví obr.1 a po pokračování se to dá tímto programem opravit.Děkuji za pomoc,já to už přeinstalovával několikrát a vždy to dopadlo stejně,ještě jednou díky.

Nevím co stím #2
Nevím co stím #3
Nevím co stím #4
lmgify

Hlavně že se to podařilo spravit *palec* Mě už totiž začaly docházet nápady, co s tím :)

Zachránil jste to tím, že umíte udělat a poslat sem screenshot (sejmutí obrazovky). Vyčetl jsem z něj ten soubor HPZius12.sys a na to už Google dokázal něco najít v souvislosti s problémy tiskáren HP na WinXP.

lmgify
hodnocení

0x

Kdyby to nekdo snad chtel hledat, tak tady jsou ovladace a dokumentace k te tiskarne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]