Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 98 a připojení netu

Od: raven® odpovědí: 4 změna:

Na starším PC jsou nainstalované Win98.Potøeboval jsem tam dát internet pomocí síťové karty a kabelu od Netboxu.Síťovku jsem nainstaloval,ovladače jsou OK,všechno vypada v klidu.Zapojím tam kabel a nekomunikujeme.Chyba v kabelu neni protože to připojím na druhý PC a normálně jedu.Mno,když chci nastavit připojení pro internet tak mě to automaticky začne hledat modem,ani mě to nenabídne možnost že bych se třeba připojoval pomocí vysokorychlostního netu a kabelu.Vìdím,že instalace XP by to vyřešila ale na ten PC dávat XP je sebevražda.Myslím že by se ani na ten HDD co tam je nevlezli.

Nějaký nápady?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Na starším PC jsou nainstalované Win98.Potøeboval jsem tam dát internet pomocí síťové karty a kabelu od Netboxu.Síťovku jsem nainstaloval,ovladače jsou OK,všechno vypada v klidu.Zapojím tam kabel a nekomunikujeme.Chyba v kabelu neni protože to připojím na druhý PC a normálně jedu.Mno,když chci nastavit připojení pro internet tak mě to automaticky začne hledat modem,ani mě to nenabídne možnost že bych se třeba připojoval pomocí vysokorychlostního netu a kabelu.Vídím,že instalace XP by to vyřešila ale na ten PC dávat XP je sebevražda.Myslím že by se ani na ten HDD co tam je nevlezli.Nějaký nápady?

Naistalovat síťovku? Ono 98 si ji nenajdou bez ovladačů. Pak už jen nastavíš síť, žádné nové připojení vytvářet nebudeš!

snowfox

A jak nastavit síť?

google.cz/...

jsou nádherné obrázky hned v prvnim odkazu...je prostě jen malinko jiná cesta než v xp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]