Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranit mallware

Od: h4ever® odpovědí: 1 změna:

Je to mallware? A jestli jo tak jak ho odstranit?

Měl jsem modrou smrt když jsem byl na internetu na Firefoxu a po restartu PC jsem si přečetl hlášku o pádu aplikace utilneurowise.exe někde pod adresářem c:windows (windows XP) ,... ta složka prefetch by tam snad neměla být ne? To je ve Win 7. Na internetu jsem se dočetl že je to addware

nainstaloval jsem si Aviru 2014 ale tam je problém že ona nemá to kontextové menu jak bylo v Aviře 2012 - 2013 že ste mohli jen kliknout na soubor a dát ho proscanovat. Nechci scanovat celý disk bo to strašně zdržuje. Když vím, kde ten virus je tak bych chtěl dát scanovat jen tu složku. A taky nevím jestli Avira to umí ho odstranit protože kdosi tu myslím říkal, že ne.

Odstranit mallware

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Když tu obíhal virus "policie" tak se to řešilo programem malwarebites který je díky specializované užší databázi potvor které hledá daleko rychlejší na skenování počítače než klasický antivir.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]