Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s prodejem na ebay. Prodala jsem na ebay pár věcí celkem unáhleně a teď nevím jak to funguje. Nakupuji tam běžně, ale nevím jak je to s penězma, když jsem prodávající, kam mi připíšou peníze či jak si je vyzvednout, zda to jde přes paypal nebo vůbec jakým způsobem. Zda už je předmět opravdu zaplacený a já ho mohu odeslat atd. Prodala jsem celkem drahé věci, v řádu tisícovek, tak bych nerada na tom byla tratná.
Ale drahá, vy jste si snad zadala způsob platby, dopravy nebo jste si měla po prodeji dohodnout jak, co je pro vás výhodné. Registrujete se někde a nevíte jak to funguje? Tak si znovu načtěte podmínky a co jste zadala. To víte vy.
Ač nerad, musím s bussem souhlasit. Když jsem neměl paypal, tak jsem se taky předem s tím člověkem dohodl, že mu pošlu peníze poštou v obálce (i když se to správně nesmí) a až mu přijdou, tak mi to pošle (samozřejmě to bylo na moje vlastní riziko). Většinou to byly malé částky, ale vše v pořádku vždy přišlo, jen byla delší dodací doba (prodloužená o dobu, než peníze přišly tam). Když jsem platil mikinu za 2.500,- tak jsem si už zřídil paypal a na to, že neumím anglicky jsem to dohodnul celkem dobře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.