Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nevíte prosím někdo, jak nastavit zobrazení velikosti obrázků v google? Dříve se mi zobrazovaly ve větší velikosti a teď najednou jsou to nějaké miniatury, není skoro poznat, co je na obrázku, dokud na něj nekliknu. Myslela jsem, že to google třeba nějak aktualizoval, ale na pc u bráchu se mi zobrazují normálně. Moc děkuju
Dobrý den, zkuste si na Google při volbě Obrázky kliknout na Vyhledávací nástroje. Uvidíte tam další možnosti a první je Velikost. Tam si zaškrtněte volbu Libovolná velikost. Snad to pomůže.
Zdravím!
doplněno 07.10.14 20:08:pajina - ano, to je to, co jsem myslel. Otázkou je, čemu říkáte malé a velké obrázky. Já je mám ve Firefoxu (a na Google) stále stejné (beze změny). Snad ještě zkuste vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči (v jeho nastavení) nebo se zamyslete, jestli jste něco nezměnila v nastavení.
A kde to prosím najdu ty vyhledávací nástroje? Asi jsem slepá, ale nemůžu to najít Jen vlevo od obrázků mám Libovolná velikost ale tam jde jen vybrat velká, malá, ikony. Jenže to se ty obrázky ještě víc zmenší
Moc Vám děkuji
Že máte nabídku možností vlevo značí, že se vám zobrazuje "stará" verze googlu s malými náhledy. Jaký máte prohlížeč a jeho verzi? Jeden čas mi to dělalo taky, u jedné verze Opery, Google je bral jako "nepodporovanou" a tak posílal starý vzhled.
Mám Operu ale verzi nevím. Možná to bude tím, když jsem nic neměnila a třeba zastaral prohlížeč a neumí načíst tu novou verzi. Moc děkuji za tip
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.