Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvětšit obrázky google?

Od: pajina odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

nevíte prosím někdo, jak nastavit zobrazení velikosti obrázků v google? Dříve se mi zobrazovaly ve větší velikosti a teď najednou jsou to nějaké miniatury, není skoro poznat, co je na obrázku, dokud na něj nekliknu. Myslela jsem, že to google třeba nějak aktualizoval, ale na pc u bráchu se mi zobrazují normálně. Moc děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si na Google při volbě Obrázky kliknout na Vyhledávací nástroje. Uvidíte tam další možnosti a první je Velikost. Tam si zaškrtněte volbu Libovolná velikost. Snad to pomůže.

Zdravím!

doplněno 07.10.14 20:08:

pajina - ano, to je to, co jsem myslel. Otázkou je, čemu říkáte malé a velké obrázky. Já je mám ve Firefoxu (a na Google) stále stejné (beze změny). Snad ještě zkuste vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči (v jeho nastavení) nebo se zamyslete, jestli jste něco nezměnila v nastavení.

pajina
hodnocení

A kde to prosím najdu ty vyhledávací nástroje? Asi jsem slepá, ale nemůžu to najít :) Jen vlevo od obrázků mám Libovolná velikost ale tam jde jen vybrat velká, malá, ikony. Jenže to se ty obrázky ještě víc zmenší :( Moc Vám děkuji

Možná by stálo za to vložit sem printscreen, abychom se ujistili, že myslíme to samé. Google standardně zobrazí na 70% obrazovky černé pozadí a v tom umístí obrázek dle kvality. Může zaplnit skoro celou plochu, ale i velikost poštovní známky. Pokud se zlobite za tu poštovní známku a nevyužité místo má pravdu @ben.
pajina
hodnocení

Tak jsem se pokusila o ten printscreen obrazovky, ale nevím jestli z toho půjde něco poznat

Jak zvětšit obrázky google?

Že máte nabídku možností vlevo značí, že se vám zobrazuje "stará" verze googlu s malými náhledy. Jaký máte prohlížeč a jeho verzi? Jeden čas mi to dělalo taky, u jedné verze Opery, Google je bral jako "nepodporovanou" a tak posílal starý vzhled.

pajina
hodnocení

Mám Operu ale verzi nevím. Možná to bude tím, když jsem nic neměnila a třeba zastaral prohlížeč a neumí načíst tu novou verzi. Moc děkuji za tip :)

pajina
hodnocení

Děkuji, tu mezipaměť určitě zkusím vyčistit, třeba to může být i tím. Právě vůbec nevím, že bych něco v nastavení změnila. Dlouho jsem v obrázkách nehledala a teď najednou je to jinak. Tak snad to nerozvrtám ještě víc :)

hodnocení

0x

Zadejte si nějaké obrázky,až se to načte odrolujte až úplně dolů a tam klikněte na "přepnout na standartní verzi".

pajina
hodnocení

Tak to právě jde pouze u Chromu ale mě v Opeře se "přepnout na standartní verzi" nenabízí. Ale i tak děkuji, asi to bude zastaralým prohlížečem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]