Nejste přihlášen/a.
Blbne mi explorer. Chtěla jsem jej odinstalovat a znovu nainstalovat, ale vůbec jej nemám v nabídce programů. Můžete mi prosím poradit jak na to. Díky.
Já jsem přeinstaloval Windows Vista z CD a tam byl Explorer 7,který nešel upgradeovat,tak jsem ho odinstaloval a nainstaloval Explorer 9 a vše je OK.Pokud ho chcete odinstalovat tak Vám napíšu cestu na Vistu.Ovládací panely→nalevo kliknout na "Zobrazit nainstalované aktualizace"→vybrat Internet Explorer a kliknout na "odinstalovat".Poté restartovat a stáhnout znovu Explorer viz odkaz(vyberete si jazyk,operační systém a variantu 32-64bit.)
Tohle je up/downdate. Obávám se, že kdyby se explorer odinstaloval kompletně, tak při neodborné manipulaci by mohlo dojít k nefunkčnosti některých částí systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.