Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat?

Od: mmm* odpovědí: 8 změna:

Blbne mi explorer. Chtěla jsem jej odinstalovat a znovu nainstalovat, ale vůbec jej nemám v nabídce programů. Můžete mi prosím poradit jak na to. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nedělejte to, nebo si můžete poškodit systém. Prostě jej nepoužívejte a zvolte jinou alternativu, nastavte jako výchozí a IE nechte spát.

iz*
hodnocení

0x

Explorer je součástí Windows, tak lehce jej neodinstalujete. Co zkusit stáhnout a nainstalovat vyšší verzi?

lmgify
hodnocení

0x

Explorer je soucast (komponenta) Windows, takze neni v seznamu instalovanych programu, ale je v seznamu instalovanych komponent. Jake mate Windows? Posleme vas sem presne cestu, jak se k tomu proklikat.

hodnocení

0x

Já jsem přeinstaloval Windows Vista z CD a tam byl Explorer 7,který nešel upgradeovat,tak jsem ho odinstaloval a nainstaloval Explorer 9 a vše je OK.Pokud ho chcete odinstalovat tak Vám napíšu cestu na Vistu.Ovládací panely→nalevo kliknout na "Zobrazit nainstalované aktualizace"→vybrat Internet Explorer a kliknout na "odinstalovat".Poté restartovat a stáhnout znovu Explorer viz odkaz(vyberete si jazyk,operační systém a variantu 32-64bit.)

Stáhnout Internet/...

Jak odinstalovat?

Tohle je up/downdate. Obávám se, že kdyby se explorer odinstaloval kompletně, tak při neodborné manipulaci by mohlo dojít k nefunkčnosti některých částí systému.

Tím odinstalujete pouze aktualizaci (jak je již z cesty jasné). Udělal jste tedy downgrade, nic víc.

doplněno 29.08.14 15:17:

K otázce:
Záleží co máte za IE. Pokud nějaký starší tak bych zkusil upgrade

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s oběma odpověďmi Ernieho. Jestli s tím nemáte zkušenosti, přestaňte IE radši používat a nainstalujte si jiný prohlížeč, při instalaci nebo při prvním spuštění jej nastavte jako výchozí.

mmm*
hodnocení

Díky všem. Nerozumím tomu, takže jaký mám Windows fakt nevím. Asi budu muset k odborníkům, protože kvůli práci potřebuju explorer a sama to asi nedám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]