Nejste přihlášen/a.
Mám ode dneška takový problém s prohlížečem Chrome. Ještě včera když jsem otevřel v prohlížeči nové okno tak mi vyjelo a nahoře logo Google česká republika, pod ním vyhledávací řádek a pod ním bylo 8 nejotevíranějších stránek. A dnes najednou nic. Nic jsem neměnil, nic nového neinstaloval ani nemazal. Prostě ani ťuk ani tak. Ty oblíbené stránky mi chybí, ale nevím jak je dostat zpět. Nejde o to, že by se smazali. Prostě pod tím vyhledávacím řádkem už nic není. Žádné prázdné okénka, čtverečky. Vůbec nic. Jen bílá plocha.
Nevíte co s tím pls?
Ahoj včera probíhala aktualizace chromu, schválně jsem ji dneska povolil a také mě to zmizelo. Je možné že:
Aktualizace odstranila tuto funkci.
Aktualizací se smazaly cookies takže časem se zase nejnavštěvovanější stránky pravděpodobně znovu zobrazí.
Dotaz kam to mám vlézt:
V systému Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 2008 R2 a Windows 8:
Zásady místního počítače -> Konfigurace počítače -> Šablony pro správu -> Classic správce Šablony -> Google-> Google Update-> Aplikace -> Google Chrome
Mám W7, ale i když si tu cestu přeložím do angličtiny netuším kam vlézt. Mohl(s) by mě (někdo) nasměrovat? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.