Nejste přihlášen/a.
Opravdu se k této otázce nechce nikdo jiný vyjádřit? Dva hlasy jsou docela málo na rozhodnutí...
WesternDigital to je jasné pak už jen na vás jaký chcete vzhled a jestli plast nebo hliník
snejmě pokud z diskem třísknete tak je poněm a je mu jedno jestli je v modré červené a nebo hliníkové krabičce
Měl jsem asi rok k dispozici Transcend StoreJet 25M3 1TB a neměl jsme s ním nejmenší problém nyní je na trhu vylepšená verze 25H3. Tyto disky mají uvnitř tuším HDD Samsung. Bohužel jsou tyto disky na úkor odolnosti poměrně težké a robustní. H.S.
doplněno 28.08.14 18:22:U WD mám dojem, že by mělo být v kovové verzi lepší chlazení disku a menší riziko poškrábání oproti lakovanému plastu nižší řady. Navíc je o něco nižší...tuším 12,5 mm
.
Vy si vystačíte sám teď už jsi jen řekněte jak moc externí chcete a nemáte co řešit
Žádný Hdd není tak odolný jak se řiká stačí jedno dobře mířené ťuknutí a je poněm i když výrobce vám píše kolik přetížení G vydrží
SSD disk je už o něčem jiném i když má prí omezené množství zápisů stejně jako flash disk ale kdo kdy viděl nefunkční flešku
Ano už jsem vám tam dal hlas za ten hliníkový
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.