Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nejde mi stáhnout firmware pro tento tablet eaget family N7A snažil jsem se ho několikráte stáhnout odsud ale bezúšpěšně, vždy se po chvíli stahování jako dokončí ale při rozbalování hodí chybu protože je ten soubor neúplný. Někde jsem se dočetl, že musím pro úspěšné stažení použít jinou DNS a že prý tam mám v routeru nastavit googlovskou tedy 8.8.8.8 to jsem dal ale stejně to nejde stáhnout.
Bohužel ani nevím jaký SN tabletu mám protože je na štítku smazaný, kdysi jsem už stahoval tyto firmwary ale to ještě šlo, jenže disk na kterém jsem měl tyto firmware jako zálohy se mi zničil.
Prosím kde seženu náhradní firmware pro daný tablet?, jeden jsem sehnal na netu ale je nefunkční, respektive touch screen funguje ale nejde zapnout wifi. tudíž je to sice firmware pro eaget family N7A ale pro jiné SN.
Pak jsem stáhnul custom rom ale tam není primárně touch screen a wifi modul ty se tam prý musí doinstalovat a to zas nevím jak.
Nešlo by to prosím z té podpory stáhnout pokud by to šlo někomu jinému a někam uploadnout?
zkoušel jsem hledat to firmware jinde na netu ale nenašel jsem to, možná by tam pasovalo jiné co vím tak je tam procesor ALLWINNER A13 a pak ještě nějaké označení a to UM.77_V1.11_20121117
Nechci zatratit již v pořadí druhý tablet.
Zkusil bych stahovat takové věci free downloaderem jistě si ho oblíbíte, podporuje navazování a stav stahování je přehledně vidět. (Pokud si dobře vupomínám, při instalaci se musí něco odškrtnout, nějaký balast co se chce nainstalovat s tím.)
Děkuji, ale to je zrovna ten fw který se mi podařilo najít jinde na netu a to konkrétně na jednom filehostingu, akorát jsem zapoměl zmínit, že jak už jsem uvedl, nevím který fw je pro můj tablet je tam 5 druhů. a jen jeden z těch 5ti funguje na 100%. U výše zmíněného právě nefunguje ta wifi a je jasné, že bez wifi je mi ten tablet na nic.
Přikládám obrázek s vysvětlením co hledám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.