Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
rozhodl jsem se, že si doma zpestříme život nějakou tou konzolí, ale zatím jsem nenašel porovnání, co by bylo lepší. Takže dám své požadavky a zksute poradi prosím
Pro mě jsou důležité akční hry, tedy i lepší kvalita obrazu, což u Wii nejde , ale pro přítelkyni chci i nějaké to cvičení, pak nějaké ty pohybové hry, kde porovná nás vůči předcvičování na obrazovce. Pak jde o HDD. K čemu je vlastně u konzole dobrý? Případně jak je to s cenami her, případně kde se dá lépe upravit konzole, aby si to bralo hry i stažené a vypálené, případně z jiného media.
Díky moc za radu, vím že toho je docela dost, ale snad dojdeme ku správnému cíli. Díky ještě jednou
Vím, že Xbox One je teď novinka a stojí docela ranec, tak jsem to dal do ankety jako zajímavost, proto raději vybírat mezi PS3, Wii a Xbox 360
Xbox 360 s úpravou RGH Můžeš hrát přímo z disku i externího co na něj stáhneš to si zahraješ
Pokud nemáš úpravy slouží HDD v konzoli na to aby jsis tam uložil hru aby šla plynule a nemusela se načítat z dvd celou dobu + na save to máš
Wii je na nic, PS3 a XBOX360 je to samé jen PS3 nejde moc oblafnout musíš mít k ní origo hry kdež to u 360 ti udělá každý zručnější člověk RGH na stavající základovou desku se přidá čip který je nutno připájet
u xboxu 360 můžeš mít kinect tak že i přítelkině bude spokojená na Wii by jsi mohla hrát jedině tak ona
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.