Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
potřeboval bych poradit od nějakého odborníka, bohužel v poslední době se mi dost často stává to, že když najedu na jakékoli video na jakékoli stránce, nebo po jakékoli době práce na internetu, mi najednou počítač zamrzne a nic nedělá. Musím provést tvrdý restart, což je pro počítač nevhodné.
Může mi někdo poradit co s tím? Pokud neotvírám stránky s videi jako např.facebook,youtube, tak můžu pracovat klidně půl dne. Ale jakmile se dostanu na tyto stránky podobné, tak prostě mi zamrzne. Rád si nechám poradit prosím.
Příjemný den
Děkuji za doporučení, vyzkouším varianty instalace ovladačů a po té ty kodeky a uvidím. Díky
Flash videa (internetová) zatěžují hlavně procesor. Takže se zaměř na jeho možnosti a taky na verzi flashplayeru.
Tak jsem vyzkoušel všechno, aktualizovat ovladače grafiky, nainstalovat kodeky. Vyčistit vnitřek PC od prachu a nic nepomohlo. Vyzkoušel sem i bod obnovení systému do data, kdy ještě nebyl problém a nic :/
Vyzkoušel bych tedy ještě ten flashplayer, zde bych prosil o radu, jak na to. Kde zjistím jakou mám verzi a jak to zaktualizuju případně?
Děkuji moc, sem na tyto věci antitalent
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.