Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program fakturky 4,8

Od: athenaise* odpovědí: 8 změna:

Zdravím zas s problémem. Lidé dobří pomozte radou. *plac*. Mám výše uvedený program stažený jako demo. Již několik let ho využívám jako "provizorium" když potřebuju. Ale teď mi to začalo hlásit, že mi tam jeden komponent chybí. V koši nic nemám. Je možné, že jsem něco vymazala? Nebo u demo verze to může časem takhle fungovat? Díky moc písícási. *pusa* A.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

1x
Zdravím. Posílám odkaz na program fakturky ve verzi 6.1.0. Bude nutné program přeinstalovat nebo stáhnout program znovu, možná bude v nové verzi několik vylepšení :) slunecnice.cz/...
athenaise*
hodnocení

Tak tohle mám stažený jako ofico :(.

Na flashce mám právě neofico jako malou náhradu 4.8

evastudena

Na Slunečnici - stahuj Fakturky 651 je to Zip po rozbalení a instalaci stejné jako Fakturky 4.8

lmgify
hodnocení

0x

No a ktery komponent to hlasi, ze chybi?

athenaise*
hodnocení

Hláška je: chyba při načítání souboru-záznam13.Grid1 nebojeho člen nebyl nalezen. ControlSource:Alias nebyl nalezen.

lmgify

To vypada, jako by neco ten soubor umázlo nebo se poškodila ta část flashky, kde je to uloženo. Můžeš se na to podívat nějakým Explorerem neco Total Commanderem, jestli ta tam vůbec je a jestli se to dá přečíst (spíše ale ne).

Můžeš si stáhnout tu verzi Fakturky 4.8 znovu (např. odsud nebo odsud), nainstalovat ji na jiny flash disk a používat ji tam nebo jestli už tam máš nějaká data, o která nechceš přijít a která nejdou přetáhnout, tak najdi jen ten soubor záznam13.Grid1 a překopíruj ho na starou flash. Snad ten soubor neobsahuje nějaká tvoje data :(

Ten program jsem v životě neviděl, takže jsem se v tom nerýpal a tak nevím, na co jednotlivé soubory jsou a co obsahují.

athenaise*
hodnocení

Dík, zkusím. Ale docela bych ráda věděla, co to způsobuje.

lmgify

Jak je ta flashka stara? Jak casto na ni neco zapisujes?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]