Prosím o pomoc při obnově smazaných dat z fotografie. Existuje program na obnovu(i částečnou) smazaných dat z fotografie? Nebo alespoň na vystopování toho, jaké úpravy se na fotografii dělaly? Odpovědi, prosím na e-mail proflak@seznam.cz . Děkuji a přeji všem příjemný den.
co to znamená smazaná data z fotografie? Bílé místo v JPG, nebo jen horní část fotky?
Každopádně o žádném podobném programu jsem nikdy neslyšel. Experti to dělají tak, že si fotku mnohonásobně zvětší a koukají, kde se objeví různá ostrost obrázku a zda ladí barevnost, světlost atd
proflak*
to jsem právě všechno zkoušel. při větším zvětšení je fotografie již velmi nekvalitní a nedá se na ní nic vystopovat. porovnával jsem právě světlost barev atd. a našel jsem dvě místa, která podle mne odpovídají poloze vymazaného a nahrazeného objektu, ale nejsem si jistý zda je to správně. Barvy v těchto dvou místech vykazují stejné číselné hodnoty - na rozdíl od zbytku fotografie. problém je ale v tom, že místo musí být jenom jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.