Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konfigurace počítače

Od: emilka12* odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu.Tohle se mě pořád točí napočítači .Občas se restartuje a zas tohle naběhne.

Konfigurace počítače

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

3x

To se mi taky stalo, byla to chybná aktualizace.

machr*

Osmičky jsou odpad jsou schopné se aktualizovat a nahrát si absolutně nevhodné ovladače řešil jsem něco podobného keždý týden i přes zákaz aktualizace se mi aktualizovala wifi karta a nešla :( a tak pořád dokola doporučuji Win 7 jediné řešení

emilka12*
hodnocení

Už to po dvou dnech naskočilo.A nemám to poprvé.Dala jsem tovární nastavení.tak uvidím kdyžtak to zanesu na reklamaci.Mám Windovs 8 a dřív jsem si stahla WindoWs 8.1 a tam to šlo bezchybně .Děkuji za odpovědi :Jste zlatí :)

machr*

Tak pokud máš možnost tak reklamuj a ani se neptej ;) je parádní když se ti povede že máš 4. závadu před koncem záruky dostaneš peníze a můžeš si koupit zase něco výkonějšího ;)

emilka12*
hodnocení

Tak se začínaly načítat zprávy a zase se počítač nenačítá .Pujdšm reklamovat :(

hodnocení

0x

To je XP? Jen se tak blbě ptám.

frkotou*
27.08.14 21:20

To bude 8

machr*

Přesně tak win 8 fialová smrt *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]