Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Tohle se mě pořád točí napočítači .Občas se restartuje a zas tohle naběhne.
Osmičky jsou odpad jsou schopné se aktualizovat a nahrát si absolutně nevhodné ovladače řešil jsem něco podobného keždý týden i přes zákaz aktualizace se mi aktualizovala wifi karta a nešla a tak pořád dokola doporučuji Win 7 jediné řešení
Už to po dvou dnech naskočilo.A nemám to poprvé.Dala jsem tovární nastavení.tak uvidím kdyžtak to zanesu na reklamaci.Mám Windovs 8 a dřív jsem si stahla WindoWs 8.1 a tam to šlo bezchybně .Děkuji za odpovědi :Jste zlatí
Tak pokud máš možnost tak reklamuj a ani se neptej je parádní když se ti povede že máš 4. závadu před koncem záruky dostaneš peníze a můžeš si koupit zase něco výkonějšího
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.