Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , předem musím říci ,že jsem laik přes PC, takže bych potřeboval poradit se spuštěním mého PC. Při každém zapnutí se mi objeví Verifying DMI Pool Data .Nabízí to pouze v stup do BIOSU a nebo resetovat . Snad nejvíce pomáhá opakovat zapnout a vypnout PC ale to není řešení . Může mi někdo poradit jak to odstraním v Biosu? Na internetu je spousta rad ale co jsem vyzkoušel ,tak bohužel nepomohlo . Zde uvádím nějaké parametry PC
Název operačního systému Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
Verze 6.0.6000 Sestavení 6000
Model systému Aspire M1100
Typ systému X86-based PC
Procesor AMD Athlon(tm) 64 Processor 4000+, 2600 Mhz, jádra: 1, logické procesory: 1
Verze systém BIOS/Datum Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG, 25.6.2007
Verze SMBIOS 2.5
Antivir mám AVG a čistič AVG Tune up 2014 osobně si myslím ,že kdybych odinstaloval Tune up ,tak zablokované spouštěcí programy se otevřou .Ale to je pouze má domněnka .Tak děkuji Všem za radu a pomoc .
Váš problém nevyřeší žádný program, nemá totiž nic společného s windows tedy s operačním systémem. Stejný problém jsem měl i já se svým starším počíačem, moc si to nepamatuji ale myslím že to způsobovalo to že v seznamu zařízení ze kterých se systém spouští (v biosu) je před diskem ještě bootování ze síťe a bios hledá v síti něco z čeho nabootovat, alespoň pokud si dobře pamatuju jsem to takhle vyřešil já, že jsem si tuto položu odebral, avšak vám nemohu zaručit že je to skutečně tím, protože si to opravdu moc nepamatuji... A mohu vědět v čem je ten váš hlavní problém s touto hláškou? Na tom mém bývalém pc to akorát způsobovalo že jsem musel o cca minutu déle čekat než došlo na spuštění systému což mi vadilo, ale pokud tomu rozumím dobře vám se to v tomto bodě zasekne a dále to nepokračuje? pořád jen: Verifying DMI Pool Data?
Mohou být i jiné příčiny, například že vám odchází disk a systém nemá z čeho načíst systém až na několikátý pokus se disk prostě chytne, nebo máte už vybitou CMOS baterii a Bios si jednoduše nepamatuje jak a z čeho má spouštět systém...
Nevím, chtělo by to více informací...
Případně by mohl pomoct tento článek: tipypropc.cz/...
ne, přeinstalace windows nepomůže. Už @blechta psal, že to nemá nic společného s operačním systémem.
Začněte vyresetováním BIOSu (odpojte počítač od elektrické sítě a na několik minut vytáhněte baterii na základní desce)
Díky dnes to zkusím a když se to rozjede napíšu jak to dopadlo .Ale myslím si ,ře by to mohlo být ono .Děkuji
Hlavně to přestaň taktovat, ten TuneUp je nahouby, vyhoď ho. Nedrží nastavené hodnoty a pak ti to dělá, co dělá.
Takže se zadřilo )) Vše jsem odpojil a vyndal baterii a vyndal paměťové karty potom bez kabelu el.napájení jsem ještě promáčkl spínač na spuštění aby popř.zbytkový el.proud zmizel z desky . Potom jsem vše vrátil a naběhla černá obrazovka tuším ,že tam byly možnosti F1 a F5 možná nějaká zpětná konfigurace . Zmáčkl jsem F1 a naběhl komp bez problémů .Ještě jsem to zkusil 3x po sobě a vše je OK .Díky za pomoc všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.