Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Možná to znáte... Prostě se nastane období, kdy se vám všechna elektronika doma začne sr*t... Odešel mi LCD panel u notebooku, nevadí - externí monitor... Odešlo chlazení, nevadí - horkým drátem vypálená díra do spodku nb v místě ventilátoru a z venku lepidlo + externí ventlajz... Odešel touchúad, nevadí - myš. Odešla klávesnice nevadí, externí klávesnice... ale teď mi i odešel disk a to úplně furt cvrliká to samé dokola a není možné z něj cokoliv načíst... A to je to teprve jeden pc... Pak mám druhý na hry s procesorem pentium 4 HT s OV na 3,6GHZ a grafiku ati radeon sapphire 1950XT myslím... RAM 1,5 GB a zdroj předělaný eurocase 400W na 450W jenže tam mi zase odešel operační systém a nemám to z čeho nainstalovat a tak mi už přetekly nervy a mám v plánu to celé překopat... V tom pc na hry je nový obří chladič od zalmanu a to tak že skřín nejde zavřít... Disk je také nový 500GB sata WD plotňák a tak jsem se rozhodl to celé překopat a postavit si nový pc...
Seznam: czc.cz/... Mno a schválně jsem ze seznamu vynechal chadič a disk na data, a ted má otázka, Utáhne to stouto grafikou tenhle zdroj? Jedná se o jednu sestavu, kterou jsem si jen trochu upravil k oku mému... Vypustil jsem z ní samozřejmě chladič, disk a pak taky optickou mechaniku - tu nebudu potřebovat, systém instaluju z flash (W8 + crack ) a pak jsem si vybral lepší grafiku, ale pokud by se do této ceny dala sehnat lepší grafika, tak klidně...
Předem děkuji za všechny odpovědi... PS: Píšu to z mého dřevěného pc na kterém provozuju jinak server, takže jsem si musel do debianu přiinstalovat gnome...
Ještě jednou díky za odpovědi... S pozdravem Blechta
Já bych navrhoval toto: czc.cz/...
Grafiky R9 280 a GTX 760 jsou výkonově i cenově zhruba nastejno. Ale procesor Intel i5 je oproti té FX-6300 ve hrách min. o 30% výš. A ten 500W Seasonic to utáhne levou zadní.
to je na mne příliš drahé... Potřčebuju se spíš dostat pod 18K abych měl pár stovek rezervu... I když jsi mi právě nasadil brouka do hlavy, mno nevím, čekám, až se na to vyjádří ostatní...
doplněno 07.10.14 18:56:No, ale hele mně ten o 30% vyšší výkon nějak nedrásá, ale pokud se to opravdu vyplatí, tak klidně..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.