Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook windows 7

Od: terlysan odpovědí: 3 změna:
Dobrý den všem.Vzdycky se mi notebook v pohodě nabíjel,dostala sem ho 5 lety na vánoce. Ale časem se mi nabijel hůř a musela sem s nabijeckou furt točit na strany jestli chápete a ještě sem sem si nabíječku podložila knížku aby konec nabíječky vždy zůstal ve stejně skroucené poloze.Zase časem už sem musela kroutit vice a více že už mě to ani nebavilo.A jednoho dne už sem kroutit ani nemusela protože nabíjet nešel už vůbec.Sice sem si ntb nechala ale říkala sem si že je stejně s ním definitivně konec.Ale dneska sem zjistila že je to stoprocentně vyviklany konektor.Prostě 100% zničený nabíjecí konektor.Nevíte zda jde opravit a za kolik korun?Popřípadě předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Opravit/vyměnit jde. Záleží co je to za notebook a podle toho se bude odvíjet cena.

Jen takový můj osobní poznatek. Sestra měla Asus EEE s příšerným maličkým konektorem, který jí po roce a půl odešel. Reklamace nebyla uznána, ale že jí to jsou ochotni za 1200 Kč v servisu opravit. To jsem se jim vysmál, rozdělal notebook, konektor zakápnul cínem (byl jen uvolněn střední kontakt) a notebook se dál dva roky bez problému nabíjel. Asi před půl rokem se chyba opět projevila a abych ušetřil dalších 1200 Kč, koupil jsem na Ebay ten naprosto stejný konektor za 45 Kč včetně přepravy (jen tak pro porovnání, na Aukru se pohyboval od 400 Kč výše). Konektor jsem vyměnil a notebook funguje dál. Místo 2400 Kč dohromady 45 Kč, a to se už vyplatí.

Takže doporučuju vzít notebook k nějakému kamarádovi, co se v tom trošku hrabe, jestli by nedokázal konektor sehnat a vyměnit, servis by se nevyplatil ;)

terlysan
hodnocení

Děkuju za radu.už sem se rozhodla dát si to opravit za 1100 no vím že je to asi horší výběr než si to nechat opravit od kamaráda ale žádného takového nemám.

Tak hlavně aby Vám to fungovalo a nepodělalo se vám to za dva měsíce znovu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]