Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám zálohu fontů kterou jsem udělal programem Font install and backup ale když to chci tímto programem nainstalovat zpět tak to nejde (zálohovaná složka se načte ale v pc fonty nejsou :-/ ).
Nainstaloval jsem program Nexus font ale nevím jak tu zálohu do programu dostat aby to počítač načetl jestli
dle screenu.. /přesunout do složky / instalovat / nebo jak to mám udělat děkuji předem za rady
Ve složce Fonty ta písma nemáte? Proč používáte Nexus Font nebo Font install and backup? Já si zálohu doinstalovaných písem dělám přímo – zkopíruji je ze složky Fontydo další složky na jiném disku a "zazipuji".
Pokud musím přeinstalovat systém, stačí fonty znovu nainstalovat (většinou stačí i jen zkopírovat a restartovat PC). Netvrdím, že jde o správný postup, ale funguje mi tak už dost let...
doplněno 27.08.14 19:45:Ládin má pravdu, mělo by stačit restartovat program, v kterém chcete nově nainstalovaný (zkopírovaný) font použít. [Já už jsem z Windows tak "vycvičená", že radši restartuju PC, přestože to není vždy nutné.]
Fonty, které používám a nejsou součástí Windows, mám zálohovány na jiném disku a instaluji je, až když je chci použít. Stačí font zkopírovat do složky Fonts ve Windows. PC nepotřebuje restart, stačí restart programu, ve kterém je chci použít, pokud je už spuštěný. Pro prohlížení fontů používám prastarý Font Navigátor (1997 a funguje pořád). Z něj lze fonty i nainstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.