Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
pravděpodobně budu reklamovat svůj notebook. Ale trápí mě jedna věc, mám v něm nainstalováno mnoho programů ... stahování a instalace mi nějaký ten čas zabrala. Servisní středisko mi zřejmě vrátí notebook v továrním nastavení. Dá se počítač nějak zazálohovat, abych tento zdlouhavý proces nemusel znovu opakovat? Pokud ano, jaký SW je na to nejlepší?
Děkuji mockrát
A co si vymontovat a vyndat disk bez ztráty záruky. Pokud se problém netýká disku, tak věřte, že oni tam mají dost disků, aby otestoval zbytek HW notebooku. Jinak doporučuji udělat i bitovou kopii systému.
Jej, tak toho se asi bojím :D s mojí šikovností bych disk vyndal tak, že by to po mě chtěli ještě zaplatit :D ale děkuji za radu zkusím je ještě poprosit, jestli by mi data zanechali, i když to asi nedopadne. No jen mi vynechává klávesa "a", touchpad má špatnou citlivost a za obrazovkou mám smítko, takže teoreticky by na SW nemuseli sahat, no ale uvidíme ... děkuji Vám mockrát
Podle mých zkušeností nemusí nainstalované programy fungovat bezchybně, ale na cybu byste mohl přijít až ve chvíli, kdy je budete nejvíc potřebovat. Proto bych dala přednost nové instalaci ...
Já bych si zazálohovala postahované instalační soubory a po vrácení notebooku bych programy nainstalovala znovu. Máte-li programy, které instalaci nevyžadují, můžete si zálohovat celé složky a po opravě je vrátit na původní místo.
Zdravím.V servisu Vám zazálohují co si budete přát.Ti radílkové ,aby jste si vyndal disk neví,že laikovi to nejde tak dobře jako jim.Takže rady nanic.
A kdyby jen. Poslat disk do servisu je pěkná blbost pokud máte důležitá data na disku (zkopírování,zneužití,ukradnutí,nahrání spy programů jako keyloggerů a virů,...) ještě oto stojíte?
Nechci znehodnocovat práci většiny servisáků, ale můžete narazit na jednotlivce či skupiny a pak je to jako nechat dobrovolně v restauraci notebook na pár minut surfování cizímu člověku než zase přijdete z WC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.