Nejste přihlášen/a.
Mohou amatérské hry typu indie zhoršovat chod počítače? Mám takový strašidelný příběh z vlastní zkušenosti v zásobě : měl jsem nějaký počítač, už je to dávno, instaloval jsem do něj amatérské prográmky, a pár let nic, ale potom počítač začínal kolabovat. Opravdovou příčinu neznám, možná za tím stál virus.
Nyní stojím před závažným rozhodnutím - chtěl bych si nainstalovat Fallout Resurrection, ale mám obavy, že by mi Fallout 2, který už tak dost padá, společně s tímto českým přídavkem zhoršil počítač. Bojím se trochu aplikací, které nemají strašně známého výrobce - nikdo neví, co dělají.. Co když mi budou užírat něco ze složky Windows, žejo. :/
Možná jsem paranoik. Jsem v podstatě rozhodnutý nainstalovat si Fallout Ressurection, a pak do syta hrát. Ale raději se zeptám - dvakrát měř, jednou řež...
Jestli se neozvou argumetny, proč neinstalovat, tak jdu do toho.
ps- nemůžu se vlastně dočkat. Doslechli jste se také o tomto skvělém českém projektu?
No pokud se opravdu bojíš o svá data, dělej si každý měsíc zálohu svých dat. Sekání počítače se dá vyřešit i jinak než koupit počítač nový stačí reinstalovat systém... Takže až budeš jednou přeinstalovávat svůj aktuální počítač tak si udělej kopii celého disku a někam si jí vypal a až bude problém jednoduše obnovíš systém z toho na co sis to vypálil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.