Nejste přihlášen/a.
Dobrý deníček přeji všem Tento program /virus/ jsem již odinstalovala.Přesto je stále na dolní liště a pokud otevřu pc,tak mi oznamuje počasí,atpod.Nechci ho tam ! Jak odstranit prosím? Děkuji.
Ivzezko,nemohla,ten pro změnu nejde spustit ! Děkuji Vám moc za ochotu,asi to nechám celé odborníkům...
V těch nástrojích by měla být nabídka odinstalovat Yet Another Cleaner. Proto jsem se chtěla podívat na screenshot. Po odinstalování by bylo dobré ještě odstranit záznamy o programu z registru, k čemuž by také mohl stačit Ccleaner.
Opět Vám děkuji za zájem Je to asi tak,že ccleaner mám již nainstalován a nevím,jak jej odstranit z disku C.Po přeinstalaci systému /v dubnu/ na xp windows professional když ccleaner stáhnu,tak nechce pracovat.Je to tím,že ten starý tam stále je? Promiňte,že se ptám vysloveně laicky,ale tomuto vážně absolutně nerozumím
Je to možné. U některých programů nevadí, když zůstane i starší verze, jiným programům to vadí. Myslím, že Ccleaner patří mezi ty druhé. Ten starší Ccleaner spustit nejde? Jsou i jiné programy, které by mohly pomoci, ale pokud někdo nemá s čištěním moc zkušeností, je jistější zůstat u Ccleaneru, který by neměl (pokud se používá rozumně) napáchat nějaké škody.
Ivzezko,prosím,poradíte ještě? Dnes se mně dle pokynů podařilo dis C vyčistit.Takže jsem hned Ccleaner nainstalovala.Funguje,což jsem pochopitelně nadmíru šťastná.Ovšem,jak jste mne navigovala,že by tam měl zmíněný program být,tak tam není.Logicky tam nemůže být,když jsem jej odinstalovala.Rozčiluje mě ale to,že na dolní liště /jak jsem již zmínila/stále je,prakticky zbytek tohoto souboru.Jak ho dát pryč...
Zkuste si přečíst tohle: forum.viry.cz/...
doplněno 28.08.14 16:08:Stáhněte si Revo Uninstaler a jestli se vám tam ten neřád ukáže,tak jej odinstalujte..
Moc děkuji,zkusím
Papucoku,děkuji za optání.Nijak...Ten program je totiž odinstalován,ale ty zbytky tam prostě jsou Jak jsem již řekla,dole na dolní liště
Zdravíčko,ještě jednou.Nechci zakládat nové vlákno,proto se Vás ptám - mohu v klidu a v pohodě vyčistit disk C v nabídce Ccleaneru? Nesmažou se mně tam potřebné prográmky? Moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.