Nejste přihlášen/a.
Zdravím,jak se dá poslat email z adresy která neexistuje? Dnes mě došel podvodný email o exekučním řízení kde je uvedena emailová adresa která asi neexistuje ale zajímalo by mě jak to ti šmejdi dělají děkuji předem za vysvětlení
Je možné poslat email s falešnou adresou z jakéhokoliv serveru. Mám dojem že vyplnění odesilatele není podmínka k úspěšnému odeslání. Pod pojmem server si představte program, který běží v mém počítači a odesílám přes něj emaily. Dokonce si to můžete sama vyzkoušet. Nainstalujte si server agsmail.exe (ArGoSoft) a webový server například Wamp. Pak si vytvořte jednoduchý skript na odeslání emailu:
send.php:
nejde to sem vložit celé, podívejte se na link dole
$prijemce = "nekdo@neco.nekde";
$predmet = "Předmět";
$text = "text zprávy";
$odesilatel = "ja@tady.zde"if (@mail($prijemce, $odesilatel, $predmet, $text)){ echo ("E-mail byl odeslán.."); } else { echo ("Nepodařilo se e-mail odeslat, ověřte zda jste připojeni k síti.."); }?>
A je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.