Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych pomoct jak nainstalovat drivery an windows xp .
Důvod : když chci hrát War Thunder tak vidím stromy který mají asi 1 km
Já bych si dovolil tvrdit že to nejsíše nebude ovladačema, ale slabou grfickou kartou, nebo je to zcela normální. Jestli mám nějakého kamaráda katerý tam ty stromy má menší tak bude chyba pravděpodobně u tebe ale pokud do stromu narazíši když by v tom místě podle tebe už neměl být tak tam ten strom asi takhle být má. Jestli si dobře všímám tak ta tmavá skvrna připomínající jezírko tam asi také nemá být ne? No nicméně si myslím že za tohle nemohou neaktualizované ovladače, a pokud by jsi tam vůbec žádné ovladače něměl nejpíše by ti hra nešla ani spustit... Napiš nám jaký typ grafické karty máš... A já se ti případně podím na nějaké ovladače... a také zjistím jestli je vůbec schopna někdy tu hru normálně zobrazovat bet těchto chyb...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.