Nejste přihlášen/a.
Poraďte kde stáhnu nejnovější verzi windows media player v češtině.? A ještě se mi přestal z ničeho nic aktualizovat nod 32 pomozte prosíííím. Díky moc
poslední aktualizace proběhla 24.7.2008! Pak jsem na 12 dní odjel a když jsem zapl komputer tak už to neauktualizovalo a psalo mi to neustále
5.8.2008 19:24:39 Aktualizace Chyba během připojení na server 89.202.157.136.
5.8.2008 17:30:05 Aktualizace Chyba během připojení na server u37.eset.com.
atd... co s tím nevíte? Dík tom
Jo tak to nevím. Já jsem úplný blb na počítače. Něco mi tam dávali v prodejně a něco různě známí! Poradíš co s tím? Dík
Heh, otevři si noda a koukni do aktualizace, je tam vidět přechod na plnou verzi? Dalsi věc je nodu/nastroje systemu nod/informace a neni tam napsano zkusebni verze a pocet zbyvajicich dni?
jo je tam přechod na plnou verzi a zbývá 100 miliónů dní. Co to má být? Poraďte jestli je počítač v bezpečí? Dík Tom
Takže máš cracknutou-kradenou verzi a tak bych se tim nechlubil!
Neoficiální verze jsou tim posledních pár dní známé, nic s tim neuděláš, mimo čekání, nebo přechodu na jiný antivir nebo zaplacení nodu...
Neboj, mám se :P
ten avast peru skoro všude, nejsou s nim problémy, jen je trošku náročnější než NOD- to jsem si osobně ověřil. Registraci home verze 1x za rok zvládnul zatim asi skoro každý uživatel
Ahoj tak ten Nod jsem odinstaloval a dal avast home! Musím se dále o něco starat kromě registrace kterou jsem udělal a avast běží?! A ještě Tě budu otravovat když dovolíš. Mám Ten Avast pak spybot na ktrým mi od včerejší aktualizace začal běhat rezident a neumím ho vypnout,maká hned po spuštění. A pak Spyware terminátor, kde je taky rezidentní štít zapnut. Není tohle na závadu? Mám něco odstranit nebo vypnout? Děkuji moc a omlouvám se že otravuji. Jsem fakt Ťulpas já vím.! Dík a pěkný den. T
Rezidenta vypneš přímo v programu, přesně cestu ti teď neřeknu páč ho tu ani nemam naistalovaný. Já nemam spuštěno nic mimo aplikačního firewallu a antiviru, žádné další blbosti, nicméně hádat by se to nemělo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.