Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový dotaz - mám XP i Visty (které jsem přeinstaloval a dal na větší disk) a najednou mám při spuštění PC na výběr namísto dvou, tři možnosti: Starší verze systému windows a Windows Vista a ještě jednou Windows Vista, i když jsem ten disk, kde byli ty první Visty původně nainstalovány, zformátoval a již zaplnil soubory. Nevím, jak se zbavím toho třetího, nefunkčního řádku a jak nastavím čas na výběr OS - poradíte? Předem moc děkuji
No nebyla, všude jde jen o tuhle editaci (třeba otevřít v poznámkovém bloku nebo čemkoliv kde se dá umazat jedna řádka). Prostě si ho najdi přímo na céčku a koukni do něj (je skrytý).
Už se to tu řešilo tak ti pomůže třeba tohle:
poradte.cz/...
Pravým tlačítkem na tento počítač, vlastnosti, záložka upřesnit zotavení a spuštění systému tam si upravíš ten čas zobrazení výběru op.systémů a přes tlačítko upravit se ti otevře poznámkový blok s již zmíněnýmy sytémy a tam si to upravíš a uložíš změny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.