Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám router w 340gd a měl jsem ho naistalovaný na upc internet,ale přestěhovali jsme se a pořídíl jsem jsi internet od voadonu pře usb.Zkouším ten router nějak zapojit,abych mohl používat doma wi-fi.Bohužel,se mi to nedaří,mohu poprosit o radu jak nakonfigurovat router,aby mi fungovalo wi-fi?Díky za odpověď
Dobrý den,
jestli tomu dobře rozumím, máte obyčejný router a na internet jste připojn přes 3G "flešku"od vodafonu, která se dává přímo do PC do usb. Pak vás zklamu, router nijak nenakonfigurujete. Potřebuje běžný LAN vstup, například modemu nebo sítě, který disponuje LAN výstupem, ethernetovým portem. Z toho usb to nijak nevytáhnete. Pokud chcete wifi, stáhněte si na ntb aplikaci pro sdílení internetu a vytvořte router z vašeho notebooku.
doplněno 24.08.14 11:17:Tak jsem ještě našel jak by to šlo, windows.microsoft.com/...
Pro Win 7 a pro Win 8 windows.microsoft.com/....
Ze sítove karty PC vytáhnete UPS kabel a ořipojíte do routeru. V PC podle návodu povolíte sdílení internetového připojení v síti. Ten hostileský PC musí být zapnutý. Snad pomohlo.
Děkuji za radu,ale ja mám pc,a chtěl jsem wifi používat pro telefony a tablet,a synovce co příjdou na navštěvu ať se můžou připjit k netu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.