Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám na Youtube kanál a točím crazy,fashion a beauty je to druhý kanál který mám protože tam ten musím zrušit ale o to tady nejde. Nějak najednou nemám nápad co bych mohla točit. Prosím pomozte mi. Děkuju
Něco prostě echt duchaplného, například prostě tohle. Taková oduševnělá videa prostě zaberou vždycky, prostě nemohou neuspět.
Nazdar, já bych se zaměřil na něco co umím třeba merrth umí parodie.stejk vtipy. Pokud třeba umíš hrát na klavír tak to tam můžeš dát a ukázat jak se to dělá! ovšem ale si nejdřív rozmyslet přesně co točit jinak to dopadne katastroficky! a dělat to tak aby to bylo zábavné. nejlepší je když máš třeba kamarádku ta ti může pomoc s vymýšlením.pamatuj hlavně aby ses zaměřila na to co umíš nebo uplně neumíš :D hlavně zábavné... omlouvám se za gramatiku nemám čas se dívat na chyby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.