Čuste lidi mám takoví obrovský problém.moje wifi tak ... před 2 tejdny fungovala občas to spadlo ale to nebyl problém ...zatím.Jednoho dne mi furt wifi fungovala ale spadlo to tak tu wifi šel opravit (vystrčit a zastrčit ze zásuvky) ale nefungolalo to tak sem se divil a byl večer rak sem si šel lehnout a když sem se zeptal mámi proč to nefunguje a máma mi řikala že tu byla konkurence od tí wifi co máme teď tak si mislim jesli sem nedali rušičku no každopádně bych vás chtěl poprosit o pomoc jo a psal jsem to na mobilu a když sem mi poštěstí tak de wifi na 2-3 hod pak to spadne a jinak to píše že je plný signál ale furt to nefunguje díky za odpověď dík...á můj prst
Jestli jsem to správně pochopil, tak to samo naskočí a pak to opět samo vypadne? A internet nejde na žádném zařízení, které je připojeno k domácí WIFI? Pokud ano, tak zkuste kontaktovat poskytovatele internetu. Měli by to jít zkontrolovat, zda je všechno v pořádku. Je možné, že je poškozený router nebo modem. Pokud bydlíte v paneláku, tak to mohl také někdo poškodit (už se mi to také přihodilo).
lukcze
Ano je to připojeno k domácí wifi.Ne nebydlíne v paneláku ale NEVIM jak se to mohlo stát.todle mi nebudeš veřit ale upadla anténa. Táta ji vymněnil ale je to furt samí.Jo a abych nezapoměl volali jsme opraváři a ten to nezvedá ale dík za odpověď moc si toho cenim
upadla anténa je širokej pojem, také mohla upadnouti s drátem, a to my nevíme, že...a wifi je také široký pojem...přijímáte komplet wifi od někoho, nebo do domu je to po drátech a ta wifi je doma navíc...se vyžvejkni přesně..
lukcze
Anténa upadla a táta vyměnil anténu i drát mislim :-/ a wifi je určitě propojená dratama a wifi je naše od nikohoji nepřijímáme
Sorry bro teď sem tě nějak nepochopil ale prostě mi to řiká že je plný signál ale nikam mě to skoro nepřipojí nefunguje youtube,facebook,twiter atd. ještě mu skusíme zavolat (opraváři) jo a sorry za chyby v textu psal sem to ráno na mobilu
rušička je ptákovina, maximálně může být někdo blízko na stejném kanále...stáhnout inSSIDer nainstalovat a podívat se kolik je kolem wifi a na kterém kanále jedou. Pak svoji nastavit na kanál s nejslabším signálem, pokud nenjdeš vyloženě kanál volný..
lukcze
Hej kámo ja sem si tu apku stáh tak mi to psalo že naše wifi je jediná tak sem se šel podívat do nastavení wifi a fakt jsme tu byly sami (i když těch wifin tu byli tak 4)ale jiný kanál jsem tam Nenašel jenom mi jestli sem to pochopil a kanál byl jeden a to s me byli my ale moc sem to nepochopil ale dík že si mi aspoň pomoch
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.