Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi
Když nechám PC v klidu i bez spuštěných prográmků, tak se asi po 5ti minutách začne zahřívat, větrák jede na plný pecky a šíleně hučí. Správce úloh mi po zakliknutí na běžící procesy všech uživatelů ukazuje kolonku System Idle Process s využitím CPU na 80 - 99%. Po opětovném "probuzení" se to zase uvede do normálního stavu (1%). Netušíte někdo co to je a jak to mám zrušit? Mám win 7 home premium.
Dělá mi to tak i když jsem odhlášenej. Ď
Ahoj,
System Idle Process by správně takové hodnoty měl mít, v podstatě ukazuje zbytek do 100% co si nevezmou ostatní procesy. Důležitější je celkové využití procesoru, pokud není vysoké to, tak to je jedno. Tipovala bych to spíše na ucpané chlazení. chtělo by to trochu pročistit od prachu u chladičů s ventilátory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.