Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook divně pracuje

Od: dary* odpovědí: 3 změna:

Ahoj lidi

Když nechám PC v klidu i bez spuštěných prográmků, tak se asi po 5ti minutách začne zahřívat, větrák jede na plný pecky a šíleně hučí. Správce úloh mi po zakliknutí na běžící procesy všech uživatelů ukazuje kolonku System Idle Process s využitím CPU na 80 - 99%. Po opětovném "probuzení" se to zase uvede do normálního stavu (1%). Netušíte někdo co to je a jak to mám zrušit? Mám win 7 home premium.

Dělá mi to tak i když jsem odhlášenej. Ď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x

Ahoj,
System Idle Process by správně takové hodnoty měl mít, v podstatě ukazuje zbytek do 100% co si nevezmou ostatní procesy. Důležitější je celkové využití procesoru, pokud není vysoké to, tak to je jedno. Tipovala bych to spíše na ucpané chlazení. chtělo by to trochu pročistit od prachu u chladičů s ventilátory.

mrblackstar*
hodnocení

0x

Nebo na tobě někdo těží BitCoiny. Z vlastní zkušenosti, všechny programy vypnuté, byl jsem na ploše a správce uloh ukazoval u procesoru 90-100%.

tomibender*
hodnocení

0x

Projel bych to pořádně antivirem. Nejspíš něco dělá na pozadí, mívám to vždycky když se hodně dívám na stránky 18+, antivir pak najde pár prográmků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]