Nejste přihlášen/a.
Čauky, stává se mi,že se mi někdy samovolně vypne internet! Čím to může být? Děkuji. Pěkný den, Tom
Podle tvého popisu problému můžou být těch příčin desítky nebo možná stovky. Což to nějak upřesnit
Zdarec, píši přesně tak jak se to děje! Čumím na web a najednou se to vše vypne a musím znovu kliknout na IE 7 a pak zase to jede! Není to neustále ,ale někdy se to stane 2x za den a pak zase měsíc nic! Ale čím to? Díkec Tom
čau, mám IE 7 a ten je snad nejnovější co se týče IE,nebo se pletu? Projel sem to nodem 32 a nic. Zkusím ještě terminátora a jinak nevím!
nepište prosím s CAPS LOCKem - špatně se to čte!
Ahoj, díky za rady. Ten IE 7 se mi aktualizoval automatickou aktualizací! Spybot mám nainstalovaný a každý týden to čistím! Uvidím co s tím. A kde stáhnu IE 7 v češtině? Díky Čau Tom
Ahoj,něco podobného se mi stávalo také,několikrát za den,potom také nic,byla jsem z toho už na prášky.PC jsem musela stále restartovat a nebo vypínat,chvíli to šlo,potom zase nic.Napsala jsem o problému správci mé sítě(mám Wifinu) a také první rada byla projet to antivirákem,ale nic to nenašlo.Nakonec přišel na to,že to může být tato potvůrka: xmaestro.com/... návodu to udělal a když jsem to opět projela antivirákem,začal ječet.Od té doby mi to šlape
Tak třeba Ti to pomůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.