Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné vypínání internetu

Od: 2874® odpovědí: 12 změna:

Čauky, stává se mi,že se mi někdy samovolně vypne internet! Čím to může být? Děkuji. Pěkný den, Tom

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

2x

Podle tvého popisu problému můžou být těch příčin desítky nebo možná stovky. Což to nějak upřesnit;)

hodnocení

Zdarec, píši přesně tak jak se to děje! Čumím na web a najednou se to vše vypne a musím znovu kliknout na IE 7 a pak zase to jede! Není to neustále ,ale někdy se to stane 2x za den a pak zase měsíc nic! Ale čím to? Díkec Tom

takže padá jen prohlížeč, ne? To není to samé jako když nejde internet. Internet <> prohlížeč!

Zkus prohlížeč přeinstalovat.

05.08.08 11:37
hodnocení

dík a jak*hi*

al bunda*

Už ses na to ptal
poradte.cz/...

al bunda*

Projeď to antivirem a antispyware.

Co znamená "všechno vypne"? Vypadne elektřina?

proflak*
hodnocení

0x
MŮŽE TO BÝT VIREM. PŘÍMO TADY NA TO BYL VYVINUTÝ ČERV, KTERÝ ZBŮSOBUJE SAMOVOLNÉ ODPOJENÍ OD INTERNETU. TEĎ NEVÍM,JAK SE JMENUJE, ALE MÁM HO DOMA NA PC. ZÍTRA HO POŠLU E-MAILEM. JINAK BYCH JEŠTĚ VYZKOUŠEL ODINSTALOVAT PROHLÍŽEČ A NAINSTALOVAT NOVOU VERZI, ALE POKUD JE TO TEN ČERV, TAK TO STEJNĚ NEZABERE. JINAK TO PROJEĎ ANTIVIROVÝMI PROGRAMY ATD.
hodnocení

čau, mám IE 7 a ten je snad nejnovější co se týče IE,nebo se pletu? Projel sem to nodem 32 a nic. Zkusím ještě terminátora a jinak nevím!

proflak*
hodnocení

0x
IE 7 JE OPRAVDU - CO VÍM, TEN NEJNOVĚJŠÍ, ALE TO NEZNAMENÁ, ŽE HO MÁŠ SPRÁVNĚ NAINSTALOVANÝ NEBO ŽE S V NÍ NEVYSKYTUJE CHYBA. ZKUS SI STÁHNOUT JEŠTĚ JINOU VERZI - TAKÉ 7, ALE Z JINÝCH STRÁNEK, NEŽ JSI STAHOVAL TU PRVNÍ. TEN PŮVODNÍ ODISTALUJ - KOMPLETNĚ! A NAINSTALUJ SI NOVĚ STAŽENOU VERZI. kAŽDOPÁDNĚ BYCH SISTÁHL JEŠTĚ VÝBORNÝ PROGRAM SPYBOT A PROJEL BYCH TO JEŠTĚ JÍM, JINAK ZÍTRA POČLU TEN ODČERVOVACÍ PROGRAM. KAMARÁDI JINAK ŘEŠILI TENTO PROBLÉM KOMPLETNÍM PŘEINSTALOVÁNÍM PC - JINAK SE TOHO TOTIŽ TAKY NEZBAVILI.:(
výtka
Upozornění od sys clayman 06. 08. 2008 11:38:58

nepište prosím s CAPS LOCKem - špatně se to čte! *placni*

hodnocení

Ahoj, díky za rady. Ten IE 7 se mi aktualizoval automatickou aktualizací! Spybot mám nainstalovaný a každý týden to čistím! Uvidím co s tím. A kde stáhnu IE 7 v češtině? Díky Čau Tom

proflak*
07.08.08 10:45
Sorry

hodnocení

0x

Ahoj,něco podobného se mi stávalo také,několikrát za den,potom také nic,byla jsem z toho už na prášky.*ee*PC jsem musela stále restartovat a nebo vypínat,chvíli to šlo,potom zase nic.Napsala jsem o problému správci mé sítě(mám Wifinu) a také první rada byla projet to antivirákem,ale nic to nenašlo.Nakonec přišel na to,že to může být tato potvůrka: xmaestro.com/... návodu to udělal a když jsem to opět projela antivirákem,začal ječet.Od té doby mi to šlape *tanec* Tak třeba Ti to pomůže *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]