Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je javasprit?

Od: jarojetu® odpovědí: 5 změna:

Poraďte mi co je to JAVA SPRIT? Na nějakých stránkách, třeba teď zrovna při poslechu písniček apod. mi naskočí upozornění, že nemám nainst. Javasprit.. Co to je? Mám prohlížeč int. Explorer, také FIREFOX, a tak nevím jestli ho mám stáhnout, a nakolik je důležitý, jestli zase něco nevyvedu, a potom to odinstalovávat. Tak prosím poraďte mi jestli ho tak nutně potřebuji a co s tím získám?,, díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

valdik007*
hodnocení

1x

snad Javascript, to je programovací jazyk, kterým je na internetových stránkách něco vytvořeno,když to řeknu laicky. Nemáte pro jeho správnou funkce doinstalován doplněk do prohlížeče a bez toho se ta aplikace na stránkách nespustí.

iz*
hodnocení

0x

Zřejmě nemáte povolen java script. Např. ve Firefoxu jej povolíte takto: Nástroje ► Možnosti ► Karta Obsah ► zaškrtnout okénko před povolit JavaScript ► kliknout na Rozšířené a odškrtnout ideálně všechna okénka (nechat prázdná). Pro jistotu restartujte prohlížeč (Soubor ► Ukončit a po chvilce znovu spusťte).

Flash player máte nainstalován?

hodnocení

díky za odpově%d, ale nedaří se v exploreru jsem to ani nezkoušela a v prohlížeči FIREFOX najela jsem nahoře na liště na ozubené kolečko/ to jsou ty nástroje?/ ale kolonka možnosti není je jen obsah a ten upravuje jen písmo a barvu a jazyky karta obsah , zkoušela jsem všechno ale nemohu nikde najít políčko, kde bych zaškrtla java sprir. nahoře na liště mám přídá str. do záložek vedle směrem doprava zobrazí vaše záložky, průběh stahování,uloží akt. stránku, start.stránka, ozubené kolečko otevře možnosti,vedle vytiskn. stránku dále obrázek jako budík zobrazí historii, a dálslovník. překladač a konec nic jiného na liště není , tak si nevím rady. nemohu ten sprit najít. Díky a hezký den.

jerrysek*
ivzez myslela lištu úplně nahoře v prohlížeči, kde jsou vedle sebe položky jako Soubor, Nástroje apod. Pokud se Vám v Mozille nezobrazuje, zkuste na klávesnici zmáčknout levý Alt, pak by se měla objevit.
hodnocení

tak jsem klepla na alt. /dobrá rada/ nástroje a td vše dle návodu ale nemohu najít kde se zaškrtne java sprit, nejde mi to. ať hledám jak hledám... No nic díky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]