Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC se seká - Windows 7/8.1

Od: oeps odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

seká se mi PC a to i po čisté přeinstalaci z DVD disku. Chci se zeptat jestli na to může mít vliv mechanika která pomalu čte, zjistil jsem źe jsou s ní problémy při čtení i zápisu.

Předem diky za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se to stává ve chvíli, kdy čte, je to možné. Zkuste ji odpojit a uvidíte, jestli se něco změní k lepšímu
oeps
hodnocení

Právě jsem myslel že kdybych ten system nainstaloval z jine externi mechaniky.

Protoze ten počitač se seka pořad, přitom HW je ok a te mechanice dela problem prehrat film.

machr*
hodnocení

0x

Špatný pevný disk ;) popřípadě vám odchazí jiný HW

oeps
Taky jsem si rikal ze disk. Ale sektory jsou ok. Koupim novy disk a uvidim. Zakladni deska se mi u notebooku nechce menit.

Neposlouchejte každého vola, který se ozve. Zbytečné kupovat disk. Vyhodíte peníze pro nic za nic. Pokud má Váš notebook paměť rovno nebo menší než 2 giga pak to může být prefetchem. Podívejte se kolik paměti spotřebuje operační systém.

Nesmysl. Vyloženě nesmysl. Tohle bude buď nedostatkem operační paměti, nebo jiným zádrhelem v nastavení systému

hodnocení

0x

Jak velkou máte operační paměť?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]