Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučnost sluchátek

Od: skylen* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

koupil jsme si nove sluchátka s mikrofonem (SteelSeries Siberia V2) a jdou v pořádku jen mi přijde divné jak dám trochu víc nahlas hudbu tak mimo ty sluchátka (např. někdo vedle mě) to slyší jak kdybych poslouchal z reproduktorů. Chci se zeptat je toto normalní či ne? Nejde to nějak ztišit, aby okolo mě to každý neslyšel?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x
Je to normalne nove sluchatka maju inu technologiu ako tie starsie maju vyvinuty priestorovy zvuk kde dochadza ktomu ze cez sluchatka prenika odrazany zvuk ktory cez repracik presiel.je to kvoli kvalite aby ti to nehralo falosne plechovo ale dynamicky a basovo..taktiez sa vyrabaju sluchatka ktore maju okolo repraciku silikonove pripadne u vacsich sluchatiek gumenne tesnenie okolo usi.ale zvuk bude pocut stale na dialku aj cez ne..musel by si mat vakuum okolo seba aby druhy nic nepoculi.

hodnocení

0x

Jsou otevřená sluchátka, která mají zadní stranu ozvučnice otevřenu do prostoru a uzavřená, která ji mají pevnou, bez otvorů Je logické, že otevřená sluchátka tedy hrají i do prostoru okolo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]