Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Internet Explorer

Od: mildaivos odpovědí: 2 změna:

Zdravím, dá se nějak internet exploer nějakým způsobem přeinstalovat? Děda má problém s exploerem, asi tak cca.po hodině provozu spadne a nejde spustit.Po vyčištění Ccleanerem se zase na hodinu rozjede a pak opět spadne.

Os win7 děkuji předem za tipy

Problém s Internet Explorer

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučím zkusit stáhnout prohlížeč Opera jako alternativu, k tomu třeba i chrome a snad i mozillu, zjistit který je na daném stroji nejrychlejší a ten nechat jako hlavní...

Je tu ještě otázka zda ten pád nezpůsobí nějaká chyba na dotyčné webové stránce ale to zjistíte vyzkoušením více prohlížečů...

janplinto*
hodnocení

0x

Děda není sám. Nainstaloval jsem Operu Stable a mám klid. Skřet mně může políbit pozadí. *vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]