Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám web Pejsan.net na který mi denně chodí cca. 5 lidí. Mohli byste mi poradit, jak tuto návštěvnost zvětšit (popř. se podívat na web a říct mi chyby)?
Ahoj.Když do webu většinou píše jen 11 letý kluk tak to nikoho tak moc nezajímá a odejde.Málo odbornosti atd.Ať pozve své kamarády a ty zase své ...
Ty nazýváš články zkopírované z cizích webů bez souhlasu jejich autorů svými články? Pokud zveřejňuješ cizí texty, měl by sis je prověřit/zkontrolovat.
Založil sis web o psech, měl bys tedy o nich něco vědět. Proč jsi převzal článek, v němž se píše o "těhotné feně"? (Otěhotnět může pouze žena.)
"Šíření bez souhlasu autora zakázáno" v patičce pod zkopírovanými články vnímám jako výsměch.
Chceš-li vyšší návštěvnost, musíš návštěvníkům nabídnout vlastní kvalitní obsah.
Zkuste mi napsat jaké chyby dělám při psaní článků, pokud nějakou zpozorujete. Někdo si řekne: "Dělá to jedenáctiletý kluk, tak to asi nebude tak odborné. Jdu pryč." a někdo si řekne: "web jedeníctiletého kluka hmm, přečtu si nějaký článek a uvidím." Problém je ten, že většinou si lidi myslí to první. Kamarádi se na to nedívají a nadávají mi na ten web. Jinak na web píše články někdy i moje maminka, ale ta většinou nemá čas nebo se jí nechce, takže většinu článků píšu já sám. Ještě jedna možnost je ta, že já bych mamince řekl o čem článek bude a informace, které v něm budou, a ona to zpracuje aby ten článek vypadal dobře. Takže nevím...
Máte pravdu. Nejhorší ale je, že těch 5 lidí co na webu zůstanou většinou odejdou okamžitě - zůstanou pár vteřin na stránce a pak z webu utečou. Nevím proč, nevím co zlepšit. Měli byste pro mě ještě jeden nějaký návrh?
PS: děkuji za rychlou odpověď.
koukám se k vám dříve jsem měla také web ale přestalo mě to bavit, za prvé bych vyměnila design, grafiku celého webu, dá se udělat ve photshopu... tuhle www.uz-nikdy-jina.blog.cz jsem si dělala sama ...
...
1.chtělo by to nějaké vtipné fotky, historky... protě aby to bylo vtipné, na to lidi jdou
2. ten vzhled, celkový
To je asi vše, je to celkem smutné, ale lidi nechcou encyklopedie a poučky k tomu je tu přece wikipedia a další stránky-ty slavnější... jde o vtip ... a také když máte fb stránku dá se zviditelnit reklamou, to ale něco stojí :/ no ještě by šlo posílat odkazy na fb, na různých stránkách zabívajících se také tématikou, aktivní nabízení )
No dobře mrknul jsem se na web.
Hned pro začátek chci říct že hlavním problémem je že pokud chceš zvednout návštěvnost tak doporučuji cílenou reklamu od googlu nebo facebooku. Bez toho se návštěvnost moc nezvedne, existují i vyměnné sytémy pro zvětšení návštěvnosti ale moc jím nevěřím.
Ohledně návštěvníka nemohu hodnotit moc oběktivně pač se o psy vůbec nezajímam stránka je vcelku přehledná a pekně udělaná jen musím dodat že existuje mnoho webu které se zabívají tímto tématem a vlastně tento web nenabízí nic originálního co by zaujalo ostatní a přinutilo je to vracet ! Vymyslet něco originalního je dost těžké a platí se to zlatem takže hodně štěstí
Z pohledu webového experta první věc která mě nepříjemně uděří do očí je generátor WebNode jelikož nedává dostatečnou volnost tvůrci stránek a velice omezuje, nemluvně o tom že všechny stránky vypadají totožně.
Čili jako odborník bych poradil buď se naučit programovat máš na to skvělý věk a mohl bys to někam dotáhnout, a nebo aspoň základy HTML a o CMS systémech a použít hosting endora.cz kde vlastně ti to samo ten CMS Systém nainstaluje a když si šikovnej v HTML tak dokážeš uplné zázraky narozdíl od WebNode.
CMS = systémy jako webnode ale ke stažení a s přístupním zdrojovím kodem a tím se daj lépe upravovat přizpůsobovat.
Sám když jsem začínal se svým prvním webem na webzdarma tak jsem taky očekával obrovskou návštěvnost i když jsem neměl co nabídnout a to ty máš a byl jsem zklamán Proto nebuď neštasten že tam chodí jen pár lidi odváďej svou práci co nejlépe ostatní lidi si snad časem k tobě najdou cestu. Hodně štěstí hlavu vzhůru!
Michale, klobouk dolů. I když vím, že šablona je z Webnode, tak stvořit takovýhle web asi nebylo úplně snadné.
Jedna metoda jak zvýšit sledovanost je zapracovat na vzhledu a obsahu. Mně osobně to přijde barevně ponuré (tj. příliš tmavé), k obsahu se vyjádřit nemohu, poněvadž se psy jaksi nemám co do činění.
Druhá metoda je přivést co nejvíce návštěvníků. Tady si myslím, že spíš než výměnné odkazy by, v s souladu se Zwikiho radou, bylo dobré se zaměřit na Tvé vrstevníky.
Zkus se na Tvůj web podívat cizíma očima, co Tě upoutá a co Tě udrží na webu? Je to úvodní stránka. Zkus třeba napsat víc o sobě, o tom proč děláš tenhle web, jaké jsou Tvoje zkušenosti se psy, co máte doma za psa a teprve potom to stočit k odborné části webu.
A zkus si pohrát s těmi fotkami v úvodu (v nějakém bitmapovém editoru: Jas, gamakorekce...) Ony asi v originále budou vypadat lépe, než po zasazení do šablony webnode (mám tytéž zkušenosti, musel jsem zesvětlovat).
A vydrž, máš můj obdiv.
doplněno 21.08.14 09:00:Nestoupla Ti po tomto dotazu sledovanost na pětinásobek?
Tak já mám taky svou stránku Chytrý Hafík a taky bych potřebovala zvýčit návštěvnost.. Ale jak? To nevím
Záleží přece na obsahu, jak je zajímavý, kolik lidí toto vůbec zajímá. Co můžeš ve svém věku poradit, není to vše co uvádíš postahované? Co na to autoři, máš svolení? Proč k tobě, když to najdou jinde, od chovatelů? Piš o svých zkušenostech, co se psem zažíváš.
Většinu článků, co jsou na webu píšu já, jen obrázky jsou postahované, a k nim je přidán odkaz ze kterého webu jsem je stáhl. (viděl jsem i weby dospělých lidí, kteří zkopírovali obrázek a nenapsali tam dotaz)
Obrázky používej svoje, případně můžeš používat obrázky z free galerií, obrázky, u nichž autoři dali svolení k jejich použití a šíření.
Nestačí odněkud stáhnout obrázek a dát odkaz na zdroj. V takovém případě bys potřeboval souhlas autora.
A pozor na obrázky, na nichž jsou nějaké osoby. Ke zveřejnění takových obrázků bys potřeboval souhlas i všech osob z obrázků.
Je dobře, že nekopíruješ chování lidí, kteří porušují autorská práva. Ale chtělo by to "dotáhnout".
------- Mně se na tvém webu špatně čte, protože máš malý kontrast mezi barvou textu a pozadím. Uvítala bych tmavší text.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.