Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám zakoupený nový notebook s Windows 8. Čekala jsem, že samozřejmostí bude i manuál k o.s., ale žádný k tomu není. Dosud jsem měla Windows 7, žádný problém, ale v novém se skutečně nevyznám. Je možné někdě vůbec sehnat manuál? A jestli je to problém, můžu si aspoň nějakým způsobem udělat na plochu jednoduché ikony startu, netu, apod.?
Moc děkuji! Eva
Lze i česky a zadarmo. Příručka v PDF
doplněno 19.08.14 20:32:Nebo třeba jedna z internetových stránek Jak začít s Win 8
Případně video na
Kupte si za 5 amerických dolarů prográmek od StartDoc ze stránek stardock.com/... Program je po nainstalování v češtině. Udělá z pro vás nepřehledného rozhraní W8 prostředí, které je shodné s W7, na které jste zvyklá. Velmi jednoduché a plně funkční za pár kaček.
Osmičky to mají zadarmo
Viz video výše čas 13:39. Samozřejmě to není kompletní ovládání ve stylu sedmiček, ale základ přes klasickou plochu tam je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.