Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, prosím o radu...
Mám nový 1.5TB HDD (3roky starý, nikdy nepoužitý, dnes vybalený z původní ochranné folie), který chci k počítači připojit přes CUBE-BOX (Welland, welland.com.tw/... S předchozím HDD to fungovalo bez problému...
Po připojení (k PC i notebooku) se bez problému stáhly ovladače a disk byl přidán do "zařízení"(jako USB to Serial-ATA bridge), ale není detekován jako úložný disk (nezobrazí se v počítači s přiřazeným písmenkem=adresou) - takže ho nelze otevřít, natož na něho něco ukládat... Pokud je problém v HDD, musím si během 24h koupit nový (mám cca 1TB dat, která musím mít nejpozději do středy zálohovaná) - ale stále doufám, že je chyba na mé straně
Poradíte mi prosím, v čem může být problém a jak se dostat k jeho úložnému prostoru? Moc děkuji za pomoc!
myslím si že disk nemá vytvořenou partition .. takže otevři ovládací panely - nástroje pro správu - správa počítače a naboku klikni správa disků, ve správě disků uvidíš všechy disky připojené k počítači a měl by tam být i ten 1,5 tb takže na něj klikneš druhým tlačítkem myši a vytvořit nový jednoduchý svazek .a už se jen proklikáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.