Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokace reklam

Od: anonymboyy odpovědí: 5 změna:

Zdravím Vás.
Dnes jsem normálně zapl počítač, ale ať jdu na jakoukoliv stránku, včetně poradte.cz, tak se mi dole ukazují tři reklamy a vše se mi načítá pomaleji a kurzor myši mi nějak poblikává a vždy, at kliknu poprvé na načtenou stránku, tak mi vyskočí nové okno s nějakou náhodnou stránku (většinou hry, online kasína..) Nevíte prosím někdo, jak se toho zbavit? Vir to asi nebude, počítač jsem projel antivirem. I Operu jsem zkoušel přeinstalovat, ale dělá to pořád. Jiný prohlížeč ale nechci, protože Opera mi vyhovuje nejvíc a jiný tak dobrý prohlížeč neznám, jen Maxton, ale ten už jen kvůli zvyku k Opeře, nechci.
Děkuji za každou radu!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

2x

1) Blokování vyskakovacích oken.

A rozhodně není OK, když prohlížíš "normální stránky" aby něco takového vyskakovalo!

2) AdBlock

(Za který tě teda ti, co umisťují reklamu pro příjem moc mít rádi nebudou)

anonymboyy
hodnocení

Děkuju moc za radu, už my nevyskakují tři, ale jen jedna, což se dá přežít :)

hodnocení

2x
V Opeře klikni kdekoliv na stránce pravým myšítkem a vyber blokovat. Pak si naklikej reklamy co chceš blokovat a dej Hotovo.
Poté se rozhlédni po netu na soubor urlfilter a použij ten.

hodnocení

0x

Já bych se podível do nainstalovaných doplňků v té Opeře, taky se mi párkrát do Firefoxu přiinstalovaly nějaké reklamní doplňky, které otevíraly reklamní okna a vkládaly reklamu do textů.

hodnocení

0x

Nó, tak já to mám to samý, jenže v I Exploreru, navíc mi to dost žere data (mám omezený FUP 4 GB na měsíc)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]