Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás.
Dnes jsem normálně zapl počítač, ale ať jdu na jakoukoliv stránku, včetně poradte.cz, tak se mi dole ukazují tři reklamy a vše se mi načítá pomaleji a kurzor myši mi nějak poblikává a vždy, at kliknu poprvé na načtenou stránku, tak mi vyskočí nové okno s nějakou náhodnou stránku (většinou hry, online kasína..) Nevíte prosím někdo, jak se toho zbavit? Vir to asi nebude, počítač jsem projel antivirem. I Operu jsem zkoušel přeinstalovat, ale dělá to pořád. Jiný prohlížeč ale nechci, protože Opera mi vyhovuje nejvíc a jiný tak dobrý prohlížeč neznám, jen Maxton, ale ten už jen kvůli zvyku k Opeře, nechci.
Děkuji za každou radu!
Nó, tak já to mám to samý, jenže v I Exploreru, navíc mi to dost žere data (mám omezený FUP 4 GB na měsíc)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.